Αθλητισμός

Ανέλαβε τους Νέους Εργοτέλη ο Αντώνης Αποστολάκης!

Λίγο καιρό έλειψε από το Μαρτινέγκο, κάνοντας ένα "διάλειμμα" στον πάγκο του Ρούβα και ο Αντώνης Αποστολάκης επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια!


Όπως ανακοινώθηκε, ο 37χρονος προπονητής επιστρέφει και αναλαμβάνει χρέη προπονητή στους Νέους Εργοτέλη, στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Αντώνης Αποστολάκης δήλωσε:

«Επιστρέφω στην οικογένεια μου, τον Εργοτέλη, μετά λίγους μήνες αποχής. Είναι τιμή μου να υπηρετήσω το Σύλλογο ξανά από το πόστο των υποδομών, ως προπονητής των Νέων Εργοτέλη. Ξεκινάμε το «χτίσιμο» από την αρχή, δίνοντας μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομών που είναι ο πυλώνας της «κυψέλης» του Μαρτινέγκο, κάτι που αποτελεί βασικό μέλημα του Προέδρου ο οποίος φιλοδοξεί κι οραματίζεται να επιστρέψει ο Εργοτέλης στην Super League. Αναλαμβάνω τα καθήκοντα μου με πολύ μεγάλη χαρά. Με γνώμονα τη σωστή διαπαιδαγώγηση και την αθλητική βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών του Συλλόγου, θα συνεργαστούμε όλοι μαζί για να συνεχιστεί η παράδοση του Εργοτέλη στα τμήματα υποδομής. Απώτερος στόχος μας είναι να στελεχώνεται η πρώτη ομάδα κυρίως με δικά μας παιδιά, τα παιδιά του Μαρτινέγκο, τα παιδιά του Εργοτέλη!».

Σχόλια