default-image

Ο Γιώργος Βλάχος μιλάει για το Euro και αναλύει τον τελικό

Ποδόσφαιρο
Ο Γιώργος Βλάχος μιλάει για το Euro και αναλύει τον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζουμε σήμερα στις συνεντεύξεις για το Euro 2016 με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ Γιώργο Βλάχο, που το 1971 αγωνίστηκε με τους "πράσινους" στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών κόντρα στον Άγιαξ... Ο έμπειρος προπονητής κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που έχουμε καθιερώσει...

Αναλυτικά οι απαντήσεις του:

Φαβορί για την κατάκτηση:  Η Γαλλία λόγω έδρας έχει το αβαντάζ. Είχε προβλέψει τη νίκη της με 2-0 στον τελικό με την Πορτογαλία και τωρα η εκτίμησή μου είναι πως θα το πάρει αλλά μπορεί να χρειαστεί παράταση. Φυσικά έχει τις πιθανότητές της και η Πορτογαλία όμως αλλά πρέπει να σκοράρει πρώτη αφού όταν το κάνει... δύσκολα χάνει!

Η ομάδα έκπληξη:  Σίγουρα Ουαλοί και Ισλανδοί αξίζουν τα εύσημα...

Ομάδα που υποστηρίζεις:  Μετά και από αυτά που είπε για τη χώρα μας ο Φερνάντο Σάντος όλοι οι Έλληνες έχουμε συμπαθήσει ένα παραπάνω την Πορτογαλία. Όπως και στον δεύτερο ημιτελικό, ξέρω πως οι περισσότεροι Έλληνες ήθελαν να χάσει η Γερμανία!

Ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζεις:  Ο Ρονάλντο σε αυτή τη διοργάνωση έστω και αν δε φαίνεται να κάνει τη διαφορά σε κάθε ματς. Σίγουρα μου αρέσουν και οι Γάλλοι Γκριζμάν και Πογκμπά. Μεγάλοι παίκτες όμως σήμερα είναι μόνο Ρονάλντο και Μέσι ενώ στην εποχή μου και λίγο παλαιότερα, με κορυφαίο-θεωρώ-τον Πελέ (και γενικότερα), υπήρχαν μπορεί και 30 μεγάλοι παίκτες! Ο Κρόιφ που αντιμετώπισα στον τελικό, οι Τσάρλτον στην Αγγλία, ο Πούσκας, ποιον να πρωτοθυμηθώ...

Προπονητής που ξεχωρίζεις:  Είπα ήδη για τον Φερνάντο Σάντος. Η ομάδα του δίκαια πήγε στον τελικό και δίκαια πήγε και η Γαλλία. Οπότε θα αναφερθώ στον Σάντος σε αυτή την ερώτηση και τον Ντεσάμπ.

Για την Εθνική Ελλάδος που λείπει:  Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις...

Συνέντευξη στον Γιώργο Μιμίκο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News