default-image

Στο Champions League ο Καλογερόπουλος

Ποδόσφαιρο
Στο Champions League ο Καλογερόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος επιλέχθηκε για να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και την Κρουσέιντερς για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Όπως ενημέρωσε η UEFA ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος θα είναι ο άρχοντας στον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και την Κρουσέιντερς που θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου στην Δανία.

Παράλληλα και οι Αρετόπουλος, Κομίνης ορίστηκαν και αυτοί με την σειρά τους να διευθύνουν αγώνες των προκριματικών του Europa League.

Η σχετική ενημέρωση ανέφερε:

"Η UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τους παρακάτω ορισμούς διαιτητών σε αγώνες της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League και του Europa League της περιόδου 2016-2017.

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος με βοηθούς τους Αλέξανδρο Γρεβένη- Ιωάννη Τουμπακάρη και τέταρτο διαιτητή τον Αναστάσιο Παπαπέτρου θα διευθύνει στις 19/7/2016 τον αγώνα Kobenhavn (DEN) - Crusaders, που θα διεξαχθεί στη Κοπενχάγη για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη- Κυριάκο Μερκενίδη και τέταρτο διαιτητή τον Ανδρέα Παππά θα διευθύνει στις 14/7/2016 τον αγώνα ανάμεσα στην SK Slovan Bratislava (SVK) και στην FK Jelgava (LVA) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Γιώργος Κομίνης με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά- Νικόλαο Καραισαρίδη και τέταρτο διαιτητή τον Μιχαήλ Βοσκάκη θα διευθύνει στις 21/7/2016  τον αγώνα ανάμεσα στην  IFK Goteborg (SWE) και την GKS Piast Gliwice (POL) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News