default-image

Μασάδο: Πάντα ήθελα να παίξω στο «Γεντί Κουλέ»

Αθλητισμός
Μασάδο: Πάντα ήθελα να παίξω στο «Γεντί Κουλέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Oύγκο Μασάδο, είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ και απο την Πορτογαλία όπου βρίσκεται έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της κρητικής ομάδας.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ  ο Μασάδο τόνισε για την συμφωνία του με τον ΟΦΗ, πως «ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και το ξέρω. Δυο χρόνια στην Ελλάδα, τον παρακολουθούσα στενά και πάντα έλεγα, πόσο θα ήθελα να παίξω σε αυτό το γήπεδο και με αυτούς τους φιλάθλους.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αυτό θα γίνει και να ξέρετε ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να ανέβει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ».

Ο Μασάδο, αναφέρθηκε και στην παρουσία ενός συμπατριώτη του στον ΟΦΗ. «Οταν ήταν ο Σα Πίντο στον ΟΦΗ μιλούσα μαζί του και παρακολουθούσα την πορεία της ομάδας. Ηθελα να συνεχίσω να στην Ελλάδα, αλλά σε μια ομάδα που να έχει στόχους, όπως ο ΟΦΗ» ανέφερε ο Μασάδο.

Ο Πορτογάλος μέσος  για την δουλειά που κάνει στο γήπεδο, τονίζει ότι «μου αρέσει να φτιάχνω το παιχνίδι, αλλά και να σκοράρω, είτε απο φάουλ, είτε σε μια ωραία φάση. Θα προσπαθήσω να δώσω την εμπειρία μου στο παιχνίδι του ΟΦΗ» ανέφερε ο Μασάδο, ο οποίος σε μερικές μέρες αναμένεται στο Ηράκλειο, για να υπογράψει στην κρητική ομάδα και να ξεκινήσει την προετοιμασία με τον ΟΦΗ στις 18 Ιουλίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News