default-image

Επιστρέφουν τρεις στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Επιστρέφουν τρεις στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στον Εργοτέλη μετά από συμφωνία με τον πρόεδρο του Γ.Σ. Γιώργο Βρέντζο. Ο λόγος για τους  Ζαν Κούρτι, Κώστα Γαρεφαλάκη και Μανώλη Γενιτσαρίδη.

Έπειτα από τη συμφωνία οι τρεις  ποδοσφαιριστές δήλωσαν:

Ζαν Κούρτι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Εργοτέλη, στο σπίτι μου. Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, στην Super League. Με την προσέγγιση του Προέδρου κατάλαβα αμέσως το όραμα του και αποφάσισα δίχως δεύτερη σκέψη να επιστρέψω στην ομάδα μου!».

Κώστας Γαρεφαλάκης: «Ήθελα να επιστρέψω στον Εργοτέλη και είναι μεγάλη μου χαρά που ανήκω ξανά σε αυτήν την οικογένεια. Ο κ. Βρέντζος καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα στην Super League και είναι τιμή μου που θα συμμετέχω σε αυτήν. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!».

Μανώλης Γενιτσαρίδης: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην ομάδα μου, τον Εργοτέλη. Κατά τη συνάντηση μας με τον Πρόεδρο κατάλαβα αμέσως πόσο αγαπάει την ομάδα και επιθυμεί να την οδηγήσει στην Super League. Γι' αυτό και με τιμά ιδιαίτερα ότι θα είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News