Αθλητισμός

Τζώρτζογλου: "Ημερομηνία λήξης η διοίκηση Γκιρτζίκη"

Στην πρόσκληση για τη συνάντηση κορυφής και την πρωτοβουλία που ανέλαβε η ΕΠΣΗ, μίλησε στο ραδιόφωνο "Arena" στην Θεσσαλονίκη ο Νίκος Τζώρτζογλου. Παράλληλα αναφέρθηκε στη διοίκηση Γκιρτζίκη, χαρακτηρίζοντάς την ως "ένα γραμμάτιο το οποίο έχει ημερομηνία λήξης σε 70-80-100 μέρες".

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ τόνισε μεταξύ άλλων:

"Ελπίζω αυτήν τη φορά να αποδεχθούν οι μεγάλοι την πρόσκλησή μας. Ζητάμε να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να υπάρξει μια εκπροσώπηση τουλάχιστον από το Νο 2 των ομάδων, όσο πιο ψηλά ιεραρχικά γίνεται.

Τους καλούμε να δούμε τα προβλήματα, διαιτησία, βία, αθλητική δικαιοσύνη, αυτοδιοίκητο. Να βρούμε λύσεις κοινές, να βρούμε μια διοίκηση κοινής αποδοχής. Να μην μπορεί κανείς να την ελέγξει και να την χειραγωγήσει.

Έχω και την ελπίδα.

Όταν το αποτέλεσμα είναι 88-82 στην ουσία υπέρ της συμμαχίας βάζει ο άλλος νερό στο κρασί του και ίσως κάτσει στο τραπέζι να συζητήσει για τα θέματα του ποδοσφαίρου. Αν έρθουν θα είναι ένα σημαντικό βήμα. Ελπίζω ότι αυτήν τη φορά θα καταλάβουν.

Νομίζω ότι ο κύριος Γκιρτζίκης και η σημερινή διοίκηση της ομοσπονδίας είναι ένα γραμμάτιο το οποίο έχει ημερομηνία λήξης σε 70-80-100 μέρες.

Πιστεύω ότι αυτή η πίεση θα κάνει όλες τις πλευρές και ιδιαίτερα την πλευρά του λιμανιού να συζητήσει για λύσεις κοινής αποδοχής".

Σχόλια