default-image

Από τις Δαφνές ξεκινά το δίκτυο της Ακαδημίας ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Από τις Δαφνές ξεκινά το δίκτυο της Ακαδημίας ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις περιλαμβάνει ο νέος σχεδιασμός της Ακαδημίας του ΟΦΗ και μια ηχηρή κίνηση είναι η δημιουργία δικτύου της Ακαδημίας σε όλη την Περιφέρεια του Ηρακλείου (αρχικά) με στόχο να επεκταθεί σε ολόκληρη την Κρήτη!

Το πρώτο βήμα γίνεται από τις Δαφνές, που διαθέτουν ένα γήπεδο-στολίδι και το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί απόλυτα για τις υποδομές του ΟΦΗ! Το δίκτυο που θα αναπτυχθεί εκεί δεν αναφέρεται πάντως μόνο στις Δαφνές αλλά σε όλη την ευρύτερη περιοχή, δηλαδή Βενεράτο, Αυγενική, Αγ. Βαρβάρα, Σταυράκια, Γούρνες.

Στις Δαφνές βρέθηκε χθες ο υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας κ. Βασίλης Μαραγκάκης όπου είχε μια πολύ σημαντική συνάντηση με τον κ. Μιχάλη Κορνηλάκη, επί χρόνια παράγοντα του σωματείου των Δαφνών, το οποίο έχει αδρανοποιηθεί τον τελευταίο χρόνο. Ωστόσο, ο κ. Κορνηλάκης είναι θετικός για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του Δικτύου της Ακαδημίας του ΟΦΗ στην περιοχή, να γνωστοποιήσει το γεγονός και να συμβάλει στην οργάνωση που απαιτείται. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν άμεσα ενώ οι προπονήσεις του Δικτύου Ακαδημίας ΟΦΗ στις Δαφνές προγραμματίζονται για τον Σεπτέμβριο.

Ο κ. Μαραγκάκης αναφερόμενος σε αυτή τη νέα προσπάθεια της Ακαδημίας του ΟΦΗ δήλωσε: «Δημιουργούμε ένα δίκτυο του ΟΦΗ και οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής. Το κεντρικό μήνυμα της προσπάθειά μας είναι να ανοίξει ο ΟΦΗ τα φτερά του σε όλη την περιφέρεια, με στόχο την ανάδειξη των νέων ταλέντων και να γίνεται στη συνέχεια προώθηση των παιδιών στην κεντρική ακαδημία στο ΒΑΚ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News