default-image

Ψυχή και Καρδιά στο επίσημο τραγούδι της Ολυμπιάδας του Ρίο (video)

Αθλητισμός
Ψυχή και Καρδιά στο επίσημο τραγούδι της Ολυμπιάδας του Ρίο (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο στις 5 Αυγούστου, σηματοδοτείται ήδη από την παρουσίαση του επίσημου τραγουδιού της διοργάνωσης.

Έχοντας ρυθμούς από την ίδια τη ζωντάνια της Βραζιλίας και ερμηνευτές τον σταρ της σάμπα Thiaquinho και τον ράπερ Projota, έχει δημιουργήσει καλοκαιρινές εντυπώσεις. Ο τίτλος του επίσημου τραγουδιού της Ολυμπιάδας του Ρίο είναι στο πρωτότυπό του  "Alma e Coracao" που σημαίνει  «Ψυχή και Καρδιά» στα ελληνικά. Το βίντεο παρουσιάζει εντυπωσιακά τοπία του Ρίο, αλλά και σκηνές από προπόνηση Βραζιλιάνων αθλητών, δημιουργώντας την αίσθηση από το πανηγύρι γιορτή που περιμένει τη χώρα των πολλών προβλημάτων, αλλά που δεν είναι μόνη από αυτά.

Στις κριτικές πάντως τονίζεται ότι σαν τραγούδι είναι καλό, αλλά περίμεναν κάτι πιο δυνατό για μια εκδήλωση αυτού του μεγέθους. Κατά βάθος όμως ακόμη και οι πιο σκληροί επικριτές, αναγνωρίζουν ότι η ουσία είναι αυτή. Πως ο κόσμος μπορεί να κάνει ένα βήμα παραπέρα για μια καλύτερη ζωή, ατενίζοντας μέσα από την ψυχή και την καρδιά του!

Olympic Games Rio 2016 Official Theme-Music: Alma e Coracao - Thiaguinho and Projota

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News