default-image

Κέρδισε την ένσταση η Άννα Βασιλείου και πέρασε! (video)

Σπορ
Κέρδισε την ένσταση η Άννα Βασιλείου και πέρασε! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το απόλυτο στις προκρίσεις των γυναικών κατάφερε να πετύχει η Ελλάδα... και η Κρήτη σήμερα, με την ελληνική αποστολή να κερδίζει την ένσταση για την Άννα Βασιλείου στα 400μ. ενώ οι κριτές αρχικά την έβγαλαν άκυρη υποστηρίζοντας ότι πάτησε γραμμή.

Η Αννα Βασιλείου έτρεχε στη δεύτερη προκριματική σειρά. Έκανε ένα εκπληκτικό 300αρι εντός ατομικού ρεκόρ και ορίου για τους Ολυμπιακούς, ωστόσο όμως έμεινε από δυνάμεις στο τελευταίο κατοστάρι, ενώ και ο άνεμος ήταν πολύ δυνατός. Κόντρα για 200μ., δυσχέραινε την προσπάθεια των αθλητριών. Ωστόσο όμως η Άννα Βασιλείου τερμάτισε (όπως αποδείχθηκε) εντός χρόνου πρόκρισης κάνοντας 53.98. Δυστυχώς οι κριτές είχαν αντίθετη άποψη θεωρώντας ότι πάτησε γραμμή.

H κούρσα της Άννας Βασιλείου

Η Βασιλείου έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για να παρακολουθήσει την αδελφή της να κάνει 52.86 και να περνά στον ημιτελικό δίχως πρόβλημα. Εισερχόμενη στη μεικτή ζώνη, ενημερώθηκε ότι ακυρώθηκε και… πάγωσε. Το ίδιο και η αδελφή της που την ακολούθησε από πίσω. Στον πρώτο τους μεγάλο αγώνα της καριέρας τους, βρέθηκαν από τον παράδεισο στην κόλαση και επέστρεψαν στον παράδεισο μέσα σε λίγα λεπτά.

Πηγή: Sportsfeed.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News