default-image

Αλλαγή στάσης Δ.Παπουτσάκη, προχωράει ο Εργοτέλης!

Ποδόσφαιρο
Αλλαγή στάσης Δ.Παπουτσάκη, προχωράει ο Εργοτέλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Εργοτέλη τα καλά νέα των τελευταίων ημερών ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο. Βλέπετε υπάρχει αλλαγή στάσης του Δημήτρη Παπουτσάκη στο "καυτό θέμα" της εκκαθάρισης της ΠΑΕ και ασφαλώς η εξέλιξη αυτή "τρέχει" ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις στην ομάδα ενόψει της επανεκκίνησης από τη Γ΄Εθνική...

 Η σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη αναφέρει: "Πραγματοποιήθηκε χτες συνάντηση του Προέδρου του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργου Βρέντζου, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Εργοτέλης, Δημήτρη Παπουτσάκη, παρουσία των νομικών συμβούλων των δύο πλευρών, με θέμα την εκκαθάριση της ΠΑΕ μετά την απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης για λύση και θέση της εταιρείας σε εκκαθάριση.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, αποφασίστηκε η από κοινού προσπάθεια για την άμεση έναρξη και κατά το δυνατόν σύντομη ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ. Συμφωνήθηκε δε να οριστούν εκκαθαριστές οι Δημήτρης  Παπουτσάκης και Γιάννης Δασκαλάκης. Η συμφωνία αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών, κατόπιν επαφών των νομικών επιτελείων των δύο πλευρών.

Ο ΓΣ Εργοτέλης εκφράζει την ικανοποίηση του για την αλλαγή στάσης της Οικογένειας Παπουτσάκη κι ελπίζει ότι είναι ειλικρινής κι αμετάκλητη. Χαιρόμαστε που, έστω και καθυστερημένα κι αναγκαστικά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φαίνεται να κατάλαβε όχι μόνο ότι η λύση κι εκκαθάριση της εταιρείας είναι η μοναδική νόμιμη οδός, αλλά κι ότι η πλήρης συνεργασία με τον ΓΣ αποτελεί μονόδρομο για το σεβασμό της μνήμης του Απόστολου Παπουτσάκη και της πολύ μεγάλης προσφοράς του στον Εργοτέλη".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News