Αθλητισμός

Η ΕΠΣ Λασιθίου τίμησε τον ΟΦΗ

Την 1η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή διοργάνωσε το βράδυ της Κυριακής στο Ostria Palace η ΕΠΣ Λασιθίου και πέρα από τις βραβεύσεις στους καλύτερους του νομού, βράβευσε τον ΟΦΗ για την άνοδό του στη Football League, όπως επίσης τον ΠΟΑ και το ΙΝΚΑ Χανίων για την άνοδό τους στην Γ’ Εθνική.

«Το ζεστό χειροκρότημα του Λασιθιώτικου ποδοσφαιρικού κοινού, όταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛασιθίου, Σύλλας Λουτσέτης, έκανε απο μικροφώνου αναφορά στην επιστροφή του ΟΦΗ στις επαγγελματικές κατηγορίες, έδειξε πραγματικά την αγάπη που υπάρχει σε όλη την Κρήτη, για την πιο ιστορική ομάδα του νησιού» αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΦΗ.

Παράλληλα, η διοίκηση του ΟΦΗ ευχαριστεί την ΕΠΣ Λασιθίου «για την τιμή και τον σεβασμό στο πρόσωπο του ΟΦΗ» και επισημαίνει ότι «ο ΟΦΗ θέλει και επιδιώκει την καλύτερη δυνατή συνεργασία και επαφή, τόσο με το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο και τις ομάδες της περιοχής, όσο και με όλη την Κρήτη».


Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, αλλά και εκπρόσωποι του Ολυμπιακού (Αγραφιώτης) και του ΠΑΟΚ (Τεβεκέλης), όπως επίσης οι πρωταθλητές Ευρώπης το 2004 με την Εθνική Ελλάδας, Γιάννης Γκούμας και Αντώνης Νικοπολίδης.

Στη φωτογραφία Γιάννης Πολεμαρχάκης και Νίκος Τζώρτζογλου με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λασιθίου, Σύλλα Λουτσέτη.

Σχόλια