default-image

Μωραίτης: "Ευχαριστώ τον Ηρόδοτο και τον κόσμο του"

Ποδόσφαιρο
Μωραίτης: "Ευχαριστώ τον Ηρόδοτο και τον κόσμο του"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμος να  ανοίξει "πανιά" για τη νέα του ομάδα είναι ο Βαγγέλης Μωραϊτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαντορίνη και την ομάδα του Πανθηραϊκού, με δανεισμό από τον Ηρόδοτο.

 Ο ποδοσφαιριστής είναι η πρώτη φορά που φεύγει από την ομάδα που τον ανέδειξε και ο ίδιος μιλώντας στο neakriti.gr δεν κρύβει τη συγκίνησή του για το νέο του βήμα.

 «Είναι σίγουρο ότι χαίρομαι που πηγαίνω σε μια καινούργια ομάδα και μου δίνεται  η δυνατότητα να προσπαθήσω να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι μυστικό όμως ότι μεγάλωσα μέσα στο γήπεδο του Ηροδότου και αυτό παρά τη μεγάλη μου χαρά με συγκινεί. Αν θέλετε μου δίνει και κουράγιο να δείξω μέσα από την προσπάθειά μου τι δουλειά γίνεται σε ομάδες όπως το ιστορικό σωματείο του Ηροδότου».

 Η μεταγραφή του στον Πανθηραϊκό που αγωνίζεται στη  Γ΄Εθνική είναι για εκείνον ένα στοίχημα που λέει ότι έχει βάλει με τον αυτό του, ενώ για το  καινούργιο του «σπίτι» αισθάνεται ήδη  ζεστασιά.

 «Οι άνθρωποι στον Πανθηραϊκό που συνάντησα στη Σαντορίνη με δέχτηκαν με μεγάλη χαρά και δεν κρύβω ότι η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, να είναι μια δημιουργική ποδοσφαιρική σεζόν και η νέα μου ομάδα να καταφέρει να «πιάσει» τους στόχους της.  Άλλωστε γι' αυτό θα προσπαθήσω και εγώ».

 Η νέα πορεία του Βαγγέλη Μωραϊτη ωστόσο έχει και ένα «γούρι» που όπως λέει είναι η αγάπη και η θετική ενέργεια των φιλάθλων του Ηροδότου που με κάθε τρόπο του εκφράζουν από την πρώτη στιγμή της μεταγραφής, την συμπαράστασή τους.

 «Η αγάπη του κόσμου στη Νέα Αλικαρνασό και οι ευχές τους μου δίνουν δύναμη, όπως πάντα. Άλλωστε είμαι γέννημα θρέμμα της περιοχής και αυτοί οι άνθρωποι είναι κομμάτι της ζωής μου. Δεν μπορώ να μην τους ευχαριστήσω όπως και την Διοίκηση του Ηροδότου που με στήριξε τόσα χρόνια και σε αυτή τη νέα προσπάθεια είναι κοντά μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News