default-image

ΟΦΗ: Λάθος απόφαση το ελάχιστο M.K. των 300.000 ευρώ

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ: Λάθος απόφαση το ελάχιστο M.K. των 300.000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην χθεσινή Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη  ΟΦΗ αποφασίστηκε  η δημιουργία της νέας ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Η απόφαση αυτή ήταν αναμενομένη αλλά  υποχρεωτική για να συμμετάσχει ο ΟΦΗ στην  Football League την τρέχουσα περίοδο. Αυτό όμως που δεν ήταν ούτε αναμενόμενο αλλά ούτε και ορθό  είναι  το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου  που αποφασίστηκε δηλαδή το ποσόν των 300.000 ευρώ...

Ποσό ελάχιστο και σχεδόν μηδαμινό για τις ανάγκες του νέου ΟΦΗ και που προκαλεί εντύπωσή για το πώς αλλά και το γιατί αποφασίστηκε τυπικά  μεν από τον ερασιτέχνη ΟΦΗ αλλά ουσιαστικά από την διοικούσα επιτροπή που πέρυσι κατάφερε να ανεβάσει τον ΟΦΗ,  μόλις την τελευταία αγωνιστική τον ΟΦΗ,  στην Φουτμπόλ Λιγκ .

Οι κύριοι του ερασιτέχνη ΟΦΗ έχουν ευθύνες για αυτό και πρέπει να αιτιολογήσουν αυτήν την «μικρή» και ζημιογόνα  απόφαση τον  ΟΦΗ και την ιστορία του.

Πέρυσι η επιτροπή είχε υποσχεθεί πάνω από 500.000 ευρώ για την Γ Εθνική και φέτος ουσιαστικά  ζητά από τους ιδίους  μόνο 300.000 ευρώ,   για τις ανάγκες της νέας απαιτητικής περιόδου.  Με 300.000 δεν μπορεί ο ΟΦΗ να έχει προοπτική ανάπτυξης και πορείας ανόδου στην Σούπερ Λιγκ , οπού πρέπει να είναι και ο στόχος.

Έτσι  βέβαια δεν μπορεί να φτιαχτεί  η  ομάδα που όλοι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ  ονειρεύονται   στο Ηράκλειο και την Κρήτη. Αντίθετα αποκαλύπτονται προθέσεις που μοιάζουν, με ότι έγινε στο παρελθόν,  με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα.

Ανάλυση των θέσεων  αυτών με επιχειρήματα θα έχει την  Δευτέρα η έντυπη Νέα Κρήτη.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News