default-image

Εντυπωσιακή παρουσία Λίντο στην Ερέτρια

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσιακή παρουσία Λίντο στην Ερέτρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ιστορική Ερέτρια βρέθηκε η Ακαδημία του Λίντο, συμμετέχοντας με το κλείσιμο της χρονιάς στο παιδικού τουρνουά «2ο Evia Cup».

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία της ακαδημίας στην διοργάνωση. Με άψογη συμπεριφορά και εικόνα, πολύ καλό ποδόσφαιρο και συμμετοχή όλων των αθλητών της αποστολής, το Λίντο κατάφερε το απόλυτο των στόχων του σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά. Τρεις ομάδες, τρεις κατακτήσεις! Πρωτιά για τους γεννηθέντες 2003, 2004 και 2005! Αναλυτικότερα τα σκορ και οι σκόρερ των τελικών:

2005: LIDO - Παπάγου 4 - 0 (Βλαχάκης 3, Καρανδινός)

2004: LIDO - Νέο Ηράκλειο 3 - 0 (Χνάρης, Σωμαράκης, Κουρής).

2003: LIDO - Πεύκη 7 - 0 (Τσαμπουράκης 2, Γεργιανάκης, Κόκκινος, Νιργιανάκης, Ανδρουλάκης, Λιανέρης).

Με αυτό το ιδανικό κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου, η ποδοσφαιρική οικογένεια του Λίντο θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές Μάριο Ζερβίδη, Μιχάλη Φραγκιαδάκη, Γιώργο Αποστολάκη, Μιχάλη Πυροβολάκη, Μάριο Σηφάκη, Γιάννη Μπασκάκη, Δαυίδ Φραγκιαδάκη, Χρήστο Ανδριαδάκη, Νίκο Δακανάλη και Δήμο Χριστοφή για το υψηλότατο επίπεδο της δουλειάς και του χαρακτήρα τους, τους γονείς της ακαδημίας για την συνεχή στήριξη και την υποδειγματική τους συμπεριφορά και πάνω απ' όλα τους αθλητές, που καθημερινά κάνουν το σωματείο υπερήφανους μέσα και έξω από τα γήπεδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News