default-image

Γερμανία-Ιταλία... ματσάρα απόψε στο EURO

Ποδόσφαιρο
Γερμανία-Ιταλία... ματσάρα απόψε στο EURO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου διασταυρώνουν απόψε στις 22:00 (ΕΡΤ1) τα ξίφη τους στο Μπορντό με τη Γερμανία και την Ιταλία να διεκδικούν το τρίτο κατά σειρά εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Πρόκειται για δύο ομάδες που θα μπορούσαν να φτάσουν ως τον τελικό όμως δυστυχώς η μία θα αναγκαστεί απόψε το βράδυ να επιστρέψει στην πατρίδα της. Η Γερμανία, με εξαίρεση το νοκ άουτ παιχνίδι με την Σλοβακία, δεν έχει παίξει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, όπως παραμένει μια καλοκουρδισμένη μηχανή που ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Απέναντί της θα βρει τον κακό της δαίμονα την Ιταλία, καθώς ποτέ η Γερμανία δεν έχει κερδίσει την Ιταλία σε οκτώ αναμετρήσεις στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης EURO ή Μουντιάλ!

Η ψυχή και το ομαδικό πνεύμα που βγάζει στο φετινό EURO η άρτια τακτικά Ιταλία αποτελούν το αντίδοτο απέναντι στα σπουδαία πάντσερ, αν και υπάρχουν δύο σημαντικές απουσίες με τον τραυματία Καντρέβα και τον τιμωρημένο Τιάγκο Μότα, ενώ ο Ντε Ρόσι είναι τελικά στα πλάνα του Κόντε.

Η Γερμανία ουσιαστικά δίνει το πρώτο της μεγάλο ματς στην διοργάνωση ενώ η Ιταλία έχοντας παίξει ήδη με Βέλγιο στην πρεμιέρα και Ισπανία στους «16» έχει βάλει ήδη τα πόδια της στη «φωτιά»…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News