default-image

Mπουφόν: "Φόβητρο η Γερμανία, εμείς η Ιταλία"

Ποδόσφαιρο
Mπουφόν: "Φόβητρο η Γερμανία, εμείς η Ιταλία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο γίνεται ο μεγάλος προημιτελικός της Γερμανίας με την Ιταλία, με τον αρχηγό της "σκουάντρα ατζούρα" να στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει της μεγάλης… μάχης με τα "πάντσερ".

Αρχικά, ο άσος της Γιουβέντους, ανέφερε: «Έχω κάνει μία μεγάλη και σταθερή καριέρα, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να συμβιβαστώ με όσα έχω κάνει. Ακόμα δεν είμαι ικανοποιημένος και ξέρω ότι αρκεί μόνο ένα παιχνίδι για να αλλάξει η εικόνα οποιουδήποτε παίκτη».

Και πρόσθεσε: «Η Γερμανία φοβίζει, στα χαρτιά είναι καλύτερη, αλλά στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις. Βασικά είμαστε εδώ για να κάνουμε ένα θαύμα, αλλιώς δεν υπήρχε λόγος καν να φορέσουμε τη φανέλα της Εθνικής. Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε σούπερ σταρ, αλλά έχουμε μεγάλη θέληση για να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Οπότε λέω ότι η Γερμανία είναι φόβητρο, αλλά εμείς είμαστε η Ιταλία και δεν τα παρατάμε ποτέ»!

Όσον αφορά στην σύγκρισή του με τον Μάνουελ Νόιερ, απάντησε: «Ο Νόιερ είναι καλύτερος από εμένα, είναι νεότερος, μεγάλος τερματοφύλακας. Αλλά αυτό που θα προσπαθήσω να δείξω είναι ότι κάθε φορά που φοράω τη φανέλα της Εθνικής ή της Γιουβέντους, κανείς δεν μπορεί να πει ότι προτιμά κάποιον άλλον από εμένα γι' αυτή τη θέση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News