default-image

Και ο Μάνος στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Και ο Μάνος στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε προφορική συμφωνία με τον 22χρονο επιθετικό Δημήτρη Μάνο, ήρθε ο ΟΦΗ. Ο Μάνος, που έμεινε ελεύθερος από την Βέροια όπου επέστρεψε μετά την αποχώρηση του Εργοτέλη από το περυσινό πρωτάθλημα , βρίσκεται στο Ηράκλειο και συμφώνησε με την κρητική ομάδα για ένα χρόνο.

Τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Δημήτρης Μάνος με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε ότι «δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μην  θέλει να παιξει στον ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα που τα έχει όλα. Εχει κόσμο, έχει εγκαταστάσεις και μια διοίκηση που έχει όραμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο του ΟΦΗ και μπροστά στον κόσμο του».

Για τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ, ο Δημήτρης Μάνος ανέφερε πως «ο ΟΦΗ για μένα είναι πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιστρέψει η ομάδα, εκεί που ανήκει».

Για τους δικούς του στόχους με τον ΟΦΗ ο νεαρός επιθετικός, ανέφερε ότι «στόχος μου είναι να επιστρέψω στην Σούπερ Λίγκ και θα είμαι πολύ χαρούμενος, αν θα μπορέσω να το κάνω αυτό με τον ΟΦΗ».

Ο Μάνος αναφέρθηκε ακόμη στη συνεργασία του με τον Σταύρο Λαμπράκη. Οπως είπε «ο Σταύρος με ξέρει πολύ καλά. Τρέφω μεγάλο σεβασμό σε αυτόν. Με έχει στηρίξει και με έχει βοηθήσει. Χαίρομαι που θα συνεργασούμε και πάλι μαζί».

Για το πρωτάθλημα της Football league ανέφερε ότι «είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα, με πολύ δύναμη. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα» ανέφερε ο Μάνος.

Ποιός είναι

Ο Δημήτρης Μάνος γεννήθηκε στις 16/9/1994 στα Τρίκαλα Ημαθίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αστέρα Αλεξάνδρης. Στα 15 του χρόνια αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος, με την Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας και στα 16 του χρόνια έγινε επαγγελματίας σττη Βέροια. Με την ομάδα αυτή, αγωνίστηκε σε Β' Εθνική και Σούπερ Λίγκ και το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή ως δανεικός στον Εργοτέλη και την Football league.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News