default-image

Σήμερα η σύσταση της νέας ΠΑΕ ΟΦΗ

Αθλητισμός
Σήμερα η σύσταση της νέας ΠΑΕ ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια καινούργια μέρα "ξημερώνει" σήμερα για τον ΟΦΗ, που τον βάζει ξανά στο πεδίο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Η έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, στις 6 το απόγευμα, έχει τη δική της ιστορική καταγραφή, καθώς θα συσταθεί η νέα ΠΑΕ ΟΦΗ, με την οποία η ομάδα του Ηρακλείου κάνει το πρώτο... βήμα για την επάνοδό της εκεί όπου ανήκει.

Η διαδικασία θα γίνει στα γραφεία του Ερασιτέχνη κάτω από τη θύρα 1 του γηπέδου "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", ενώ τα μέλη του σωματείου θα κληθούν να συζητήσουν μόνο για το παραπάνω σπουδαίο θέμα.

Η προκήρυξη ανέφερε πριν από μερικές εβδομάδες: «Την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016, και ώρα 6 μ.μ., στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην οδό Ισαύρων 93, θα γίνει η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με μοναδικό θέμα συζήτησης τη σύσταση ανώνυμης εταιρείας σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος 27/25».

Βέβαια, έχει μεγάλη σημασία να δούμε πώς θα κυλήσουν από 'δω και πέρα οι διαδικασίες, καθώς υπάρχουν βασικοί άξονες για την επόμενη μέρα. Το μετοχικό κεφάλαιο, η επωνυμία και το καταστατικό είναι κάποια από τα θέματα στην ατζέντα και μένει σήμερα να δούμε πώς θα δρομολογηθούν και με ποιο χρονικό ορίζοντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News