Αθλητισμός

Σήμερα η σύσταση της νέας ΠΑΕ ΟΦΗ

Μια καινούργια μέρα "ξημερώνει" σήμερα για τον ΟΦΗ, που τον βάζει ξανά στο πεδίο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Η έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, στις 6 το απόγευμα, έχει τη δική της ιστορική καταγραφή, καθώς θα συσταθεί η νέα ΠΑΕ ΟΦΗ, με την οποία η ομάδα του Ηρακλείου κάνει το πρώτο... βήμα για την επάνοδό της εκεί όπου ανήκει.

Η διαδικασία θα γίνει στα γραφεία του Ερασιτέχνη κάτω από τη θύρα 1 του γηπέδου "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", ενώ τα μέλη του σωματείου θα κληθούν να συζητήσουν μόνο για το παραπάνω σπουδαίο θέμα.

Η προκήρυξη ανέφερε πριν από μερικές εβδομάδες: «Την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016, και ώρα 6 μ.μ., στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην οδό Ισαύρων 93, θα γίνει η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με μοναδικό θέμα συζήτησης τη σύσταση ανώνυμης εταιρείας σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος 27/25».

Βέβαια, έχει μεγάλη σημασία να δούμε πώς θα κυλήσουν από 'δω και πέρα οι διαδικασίες, καθώς υπάρχουν βασικοί άξονες για την επόμενη μέρα. Το μετοχικό κεφάλαιο, η επωνυμία και το καταστατικό είναι κάποια από τα θέματα στην ατζέντα και μένει σήμερα να δούμε πώς θα δρομολογηθούν και με ποιο χρονικό ορίζοντα.

Σχόλια