default-image

Θέλουν τον κ. Αριστείδη στο Ρίο

Σπορ
Θέλουν τον κ. Αριστείδη στο Ρίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία σημαντική πρωτοβουλία έλαβαν οι άνθρωποι που αναγνωρίζουν το μέγεθος της προσφοράς του κ. Αριστείδη Βισκαδουράκη σε ότι αφορά την ενδεχόμενη παρουσία του στην Ολυμπιάδα του Ρίο.  Οι φίλοι του λοιπόν δημιούργησαν σελίδα στο facebook με την ονομασία "Ο κ. Αριστείδης στο Ρίο" σε μία προσπάθεια να πείσουν για το δίκαιο του πράγματος...

Υπενθυμίζουμε ότι μία 11άδα προπονητών έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για το ταξίδι στη Βραζιλία και ετοιμάζει βαλίτσες, ενώ κοντά στο να ενταχθούν στην αποστολή είναι άλλοι έξι προπονητές.

Μεταξύ αυτών είναι και ο προπονητής της ΓΕΗ, Αριστείδης Βισκαδουράκης. Ο κόουτς της Ειρήνης Βασιλείου που έχει κλείσει θέση για το Ρίο και της Άννας που διεκδικεί τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό βρίσκεται στην αναμονή.

Πάντως πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είναι και θέμα ηθικής τάξεως! Η παρουσία του εμπειρότερου εν ενεργεία προπονητή στην Ελλάδα στην κορυφαία αυτή διοργάνωση έχει και συμβολικό χαρακτήρα.  

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, πιθανώς  να πρέπει να διευρύνει τα κριτήρια της και να μην περιορίζεται στα καθαρά αγωνιστικά.

Της Μαρίας Πετρούτσου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News