Αθλητισμός

ΠΟΗ Κάστρο: Αγώνας ποδηλασίας στον Χώνο Μυλοποτάμου

Ο Π.Ο.Η Κάστρο διοργανώνει σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Χώνου Μυλοπόταμου,  αγώνα ποδηλασίας δρόμου  για τις κατηγορίες open (pro και fun).

Πρόγραμμα Αγώνων:

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016:

10:00-Ανοιγμα γραμματείας

11:00- Εκκίνηση κατηγορίας open (pro 12x4 στροφές, fun 12x2 στροφές)

Συμμετοχή:

Στην κατηγορία Open δεν μπορούν να συμμετέχουν αθλητές με δελτίο που είναι σε ισχύ για το 2016. Οι αθλητές της κατηγορίας Open είναι απαραίτητο να καταθέσουν στην Γραμματεία υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση περί καλής υγείας και αποδοχής των όρων της προκήρυξης ( θα παρέχεται από την γραμματεία την ημέρα του αγώνα).

Κανονισμοί:

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους γενικούς κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι Open θα δηλώσουν συμμετοχή την ημέρα του αγώνα στην Γραμματεία τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα. Η γραμματεία θα λειτουργεί από τις 10:00 και θα βρίσκετε δίπλα στην εκκίνηση.

Οικονομικά:

Το κόστος συμμετοχής για την κατηγορία Open ορίζεται σε 5 € ανά συμμετέχοντα.

Βραβεύσεις:

Τα ακόλουθα έπαθλα θα απονεμηθούν σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά:

1ος Νικητής: Κύπελλο-χρυσό μετάλλιο-δίπλωμα

2ος Νικητής: Ασημένιο μετάλλιο-δίπλωμα

3ος Νικητής: Χάλκινο μετάλλιο-δίπλωμα

4ος,5ος,6ος Νικητής: Δίπλωμα

Ιατρική Κάλυψη:

Εθελοντές Σαμαρείτες ή Ιδιώτης Ιατρός που θα οριστεί με ευθύνη του διοργανωτή, κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα από τον τομέα ΕΚΑΒ/Γενικό Νοσοκομείο.

Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων:

Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων  σε περίπτωση που για λόγους ανώτερης βίας δεν είναι δυνατή η τήρηση αυτού, καθώς και τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Πληροφορίες:   

Υπεύθυνοι Οργάνωσης- Πληροφορίες: Μαρινάκης Μανόλης (τηλ. 6942983179), Βασιλάκη Ειρήνη( τηλ. 69444333679) και Παπαδάκης Γιάννης ( τηλ. 6937263800) και στο facebook στην σελίδα της ομάδας« Ακαδημία ποδηλασίας Π.Ο.Η ΚΑΣΤΡΟ».

Σχόλια