Αθλητισμός

Πέμπτες στην Ευρώπη Αρμάου και Κάββαλου του ΚΟΗ

Την 5η θέση στην Ευρώπη στα αγωνίσματα του Ομαδικού και του Κόμπο κατέκτησαν οι αθλήτριες της Συγχρονισμένης Κολύμβησης του ΚΟΗ στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στην Ριέκα της Κροατίας.

Οι Ηρακλειώτισες  αθλήτριες ως μέλη της Εθνικής μας ομάδας έδωσαν μαζί με τις άλλες αθλήτριές μας, τον καλύτερό τους εαυτό χαρίζοντας έτσι σημαντικές διακρίσεις στον ελληνικό αθλητισμό. Η Αρμάου ήταν βασικό μέλος και στις δύο χορογραφίες ενώ η Κάββαλου ήταν αναπληρωματική στο ομαδικό και βασική στο κόμπο. Η χορογραφία του Κόμπο  βαθμολογήθηκε με 84,1667 , ενώ το Ομαδικό με 157,2163 .

Η χορογραφία του Ομαδικού αποτελείτο από τις: Αθανασία Τσόλα, Ιφιγένεια Δίπλα, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Μαρία Ελένη Αρμάου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Βασιλική Κοφίδη, Δήμητρα Τσιαντή, Βαλεντίνα Φαραντούρη, αναπλ. Όλγα Κουργιαντάκη, Αναστασία Ταξοπούλου, Αλεξάνδρα Κουτσούλα, Ειρήνη Καββάλου.

Η δε χορογραφία του Κόμπο αποτελείτο από τις εξής αθλήτριες: Ειρήνη Καββάλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Σοφία Μαλκογεώργου, Μαρία Ελένη Αρμάου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αναστασία Ταξοπούλου, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Δήμητρα Τσιαντή, αναπληρωματικές  Αλεξάνδρα Κουτσούλα, Αθανασία Τσόλα.

Η πιο μεγάλη επιτυχία για την ελληνική ομάδα είναι η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τις Αθανασία Τσόλα και Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου (αναπληρωματική: η Άννα Μαρία Ταξοπούλου) στο Ντουέτο.

Σχόλια