default-image

Λόγια καρδιάς από τον Μιχάλη Δασκαλάκη

Μπάσκετ
Λόγια καρδιάς από τον Μιχάλη Δασκαλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμφανώς συγκινημένος από την απρόσμενη έκπληξη που του ετοίμασαν οι αθλήτριες του στη ΓΕΗ, ο Μιχάλης Δασκαλάκης τους απευθύνθηκε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook με λόγια καρδιάς.

«Αριστεύσατε για μια ακόμη φορά στον αιφνιδιασμό... και καταφέρατε επιπλέον να εγκλωβιστείτε και στη καρδιά μου αιώνια....», τους έγραψε μεταξύ άλλων ο … coach της καρδιάς τους!

Αναλυτικά το μήνυμα του Μιχάλη Δασκαλάκη:  

" Κορίτσια μου της ΓΕΗ "

Από προχθές μου χαρίσατε τη μεγαλύτερη διάκριση που θα επιθυμούσε ένας προπονητής κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Όσα προσπάθησα να σας δίνω 22 χρόνια συνέχεια στη ΓΕΗ, μου τα ανταποδώσατε με το παραπάνω μέσα σ' ένα βράδυ, στις πιο ξεχωριστές και μοναδικές στιγμές της αθλητικής μου ζωής, πέρα και πάνω από νίκες, πρωταθλήματα, κύπελλα, μετάλλια και ανόδους.

Είστε και σεις ότι πολυτιμότερο έβγαλε αυτό το ιστορικό σωματείο, αποδεικνύοντας ότι οι προσπάθειες και οι κόποι μου από τότε, δε πήγαν χαμένοι...

Σας εύχομαι να λάβετε από τα παιδιά σας την ανείπωτη ευλογία και αγάπη που παίρνω εγώ σήμερα από εσάς , "τα παιδιά μου"!!

Έφη Ζερβάκη μαζί με τις συμπαίκτριες σου , αριστεύσατε για μια ακόμη φορά στον αιφνιδιασμό...Και δε κατορθώσατε μόνο κάτι το πρωτοφανές για τα Κρητικά δεδομένα, καταφέρατε επιπλέον να εγκλωβιστείτε και στη καρδιά μου αιώνια....

"ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!! "

Μιχάλης Δασκαλάκης , Ο coach.....της καρδιάς σας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News