Αθλητισμός

Η πρώτη συζήτηση του ΟΦΗ στη Football League

Η πρώτη μη αγωνιστική επαφή του ΟΦΗ με τη Football League έγινε σήμερα, καθώς η ομάδα του Ηρακλείου είχε κληθεί για γενική συζήτηση στα γραφεία της διοργανώτριας, όπως και οι υπόλοιπες νεοφώτιστες.

Έτσι, μαζί με Άρη, Σπάρτη και Αιγινιακό, τους Κρητικούς εκπροσώπησε ο δικηγόρος, Μανόλης Φωτάκης.

Στο τραπέζι της συζήτησης εκ μέρους της διοργανώτριας ήταν ο πρόεδρος κ. Καλλογιάννης, η υπεύθυνη αγωνιστικών θεμάτων κ. Βρεττού και ο υπεύθυνος οικονομικών κ. Κούνουπας.

Η κουβέντα αφορούσε όλα τα διαδικαστικά θέματα, ενώ ευρύτερα τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν τη νέα σεζόν και το «προφίλ» της κατηγορίας.

Σε ότι αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος, πέρυσι όπως επισημάνθηκε έγινε αρχές Οκτωβρίου, όμως θα εξεταστεί το ενδεχόμενος φέτος να ξεκινήσει νωρίτερα.

Από κει και πέρα, μετά από σχετική σημείωση του Μανόλη Φωτάκη διευκρινίστηκε, ότι το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της υπό σύσταση ΠΑΕ θα έχει την αρμοδιότητα να καταθέτει συμβόλαια ποδοσφαιριστών στη Football League. Η νέα ΠΑΕ θα έχει περιθώριο τεσσάρων μηνών από τη σύσταση της για να προκηρύξει την πρώτη γενική συνέλευση και να εκλέξει διοίκηση.

Σχόλια