Αθλητισμός

Ανανέωσε και ο Κοιλιάρας με τον ΟΦΗ

Ο Γιάννης Κοιλιάρας έγινε ο τρίτος κατά σειρά ποδοσφαιριστής που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ σήμερα.

Η κρητική ομάδα ανακοίνωσε την επέκταση τη συνεργασίας της και με τον Γιάννη Κοιλιάρα, ο οποίος συνέβαλε πέρυσι τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας από τη Γ' Εθνική στη Football league.

Μετά από συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι με τον Σταύρο Λαμπράκη, ο Γιάννης Κοιλιάρας υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο.

Όπως επισήμανε στο επίσημο σάι του ΟΦΗ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω στην ομάδα, ώστε να ολοκληρώσουμε το στόχο, που είναι η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ.

Ήθελα να μείνω και να βοηθήσω τον ΟΦΗ και στην Β' Εθνική, που είναι μια δύσκολη κατηγορία στην οποία έχω αγωνιστεί και έχει δυνατές ομάδες.

Πιστεύω όμως ότι ο ΟΦΗ με την δυναμική που έχει καιν τον κόσμο του, θα τα καταφέρει», ανέφερε ο 28χρονος αριστερός μπακ.

O ΟΦΗ συνεχίζει τις ανανεώσεις για την επόμενη περίοδο με τους Μπολάκη, Κιάσσο, Δερμιτζάκη, Φουκαράκη, Φαζό, να έχουν ήδη κλείσει, ενώ στις μεταγραφές έχει αποκτηθεί ο Όγκμποε.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες συμφωνίες με παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ, μέσα από τον σχεδιασμό που γίνεται σε ανανεώσεις  και μεταγραφές.

Σχόλια