default-image

Έθεσε υποψηφιότητα για προπονητής ο Σίρερ, άλλοι τα φαβορί για Αγγλία

Ποδόσφαιρο
Έθεσε υποψηφιότητα για προπονητής ο Σίρερ, άλλοι τα φαβορί για Αγγλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πρόλαβε να δηλώσει παραίτηση από την Εθνική Αγγλίας ο Ρόι Χότζον και ήδη αρκετοί έχουν δηλώσει υποψηφιότητα για να πάρουν τη θέση του.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην διεθνής, Άλαν Σίρερ, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι είχε θέσει τον εαυτό του υποψήφιο και πριν από πέντε χρόνια, όμως είχε απορριφθεί.

«Πήγα στην FA και τους είπα «Θέλω την θέση». Με κοίταξαν και μου είπαν: «Όχι, έχεις έλλειψη εμπειρίας». Τους απάντησα ότι έχουν προσλάβει έμπειρους τύπους, τους έχουν πληρώσει μια περιουσία και ότι εγώ δεν θα μπορούσα να τα πάω χειρότερα από εκείνους".

Ερωτώμενος από τον Γκάρι Λίνεκερ, αν ισχύει η πρότασή του, ο Σίρερ ήταν κάθετος: «Εννοείται πως ισχύει. Μπορώ να προσφέρω την εμπειρία μου από τις διοργανώσεις».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ρίο Φέρντιναντ: «Οποιοσδήποτε που έχει ελάχιστη αυτοπεποίθηση, θα δεχόταν τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού. Διότι κανείς δεν μπορεί να καταφέρει κάτι λιγότερο από ό,τι έχουν κάνει οι προηγούμενοι. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση της αγγλικής ομάδας που έχω δει ποτέ μου. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν ντροπιαστικό».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Αγγλία, ωστόσο, τα φαβορί για να αντικαταστήσουν τον Χότζον είναι οι Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και Άλαν Πάρντιου.

Βέβαια, μαζί με τον κόουτς της Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται και ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος, ως μέλος του τιμ του Χότζον αποτελεί επίσης παρελθόν αυτή τη στιγμή...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News