default-image

Θετικό το πρώτο τεστ του Ολυμπιακού

Αθλητισμός
Θετικό το πρώτο τεστ του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός έδειξε θετικά δείγματα στο πρώτο του φιλικό, κερδίζοντας την αδύναμη Χορν με 4-1. Ο Βίκτορ Σάντσεθ φρόντισε να περάσει από το ξεκίνημα ορισμένα από τα στοιχεία που θέλει και χαρακτηρίζουν τους Ισπανούς προπονητές. Η πίεση όταν έπαιρναν τα αντίπαλα μπακ τη μπάλα, όπως και η γρήγορη κυκλοφορία από τη μέση και μπροστά ήταν δύο στοιχεία που ήταν ευδιάκριτα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν νωρίς νωρίς (5') το σκορ με κοντινό πλασέ του Πουλίδο, έπειτα από συρτή σέντρα του Πάρντο. Τέσσερα λεπτά μετά, βέβαια, χρειάστηκε να κάνει εντυπωσιακή διπλή επέμβαση ο Καπίνο για να κρατήσει το μηδέν. Ο Φορτούνης ήταν πολύ ορεξάτος, ο Μανθάτης ήταν ο πιτσιρικάς που εντυπωσίασε, ενώ Πουλίδο, Πάρντο είχαν και αυτοί αρκετοί διάθεση. Ντεμπούτο με θετικό πρόσημο για Φιγκέιρας.

Ο Ολυμπιακός στο 23' πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Μανθάτης έκανε εντυπωσιακή κίνηση και σουτ μέσα από την περιοχή, ο Πέτερμαν δεν κατάφερε να διώξει σωστά και ο Πουλίδο σε κενή εστία δεν ήταν δυνατό να αστοχήσει. Δέκα λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Φορτούνη να σκοράρει ένα καταπληκτικό τέρμα. Ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από πολύ μακρινή και πλάγια θέση, πιάνοντας στον ύπνο τον τερματοφύλακα της Χορν και έγραψε με εντυπωσιακό τρόπο το 3-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Βίκτορ Σάντσεθ άλλαξε όλη την ενδεκάδα, δίνοντας χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Μέχρι να «βρεθούν», πάντως, οι πρωταθλητές Ελλάδος είδαν τη Χορν να μειώνει το σκορ, με πλασέ του Τάνο από κοντά (55'). Ένα λεπτό αργότερα, βέβαια, ο Γιαννιώτας σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τσιμίκα, το πρώτο του τέρμα με τα ερυθρόλευκα.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Λίγο η κούραση από τα πολλά χιλιόμετρα της προετοιμασίας, λίγο η ανακατεμένη ενδεκάδα αλλά και το ενδιαφέρον που δεν είχε το ματς, έκαναν το τελευταίο 25λεπτο να μοιάζει διαδικαστικού χαρακτήρα. Εξαιρουμένων κάποιων μακρινών σουτ αλλά και ένα χαμένο τετ-α-τετ του Τσόρι, το παιχνίδι δεν είχε να επιδείξει κάτι το ενδιαφέρον σε όσους το παρακολουθούσαν, αλλά σίγουρα ο Βίκτορ Σάντσεθ θα έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα. Με πολύ διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο οι Τσόρι, Τσιμίκας, Σεμπά και Ολαϊτάν.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος: Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούρος, Μποτία, Μαζουακού, Μπουχαλάκης, Ρέτσος, Πάρντο, Φορτούνης, Μανθάτης, Πουλίδο.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος: Χουτεσιώτης, Μπέρτος, Σιόβας, Γούτας, Τσιμίκας, Κασάμι, Ανδρούτσος, Γιαννιώτας, Τσόρι, Σεμπά, Ολαϊτάν.

Πηγή: http://www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News