Αθλητισμός

Ο Καπόγιαννης του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ καλύτερος τενίστας

Ολοκληρώθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών. Ο Χάρης Καπόγιαννης κέρδισε στον χθεσινό τελικό τον Γιάννη Στεργίου με 6-3, 6-1 και κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος Τένις  Ανδρών για το 2016.

Ο Καπόγιαννης, ο αθλητής του Ηράκλειο Ο.Α.Α., έχασε μόλις ένα σετ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, στη φάση των "16" από τον Μανώλη Γλέζο, τον οποίο κέρδισε με 6-3, 2-6, 6-2. Είχε πολύ δύσκολο έργο και στα ημιτελικά, επικράτησε του δύο φορές (2014 και 2015) Πρωταθλητή Ελλάδος Πάρι Γεμουχίδη, με 6-3, 7-5.

Ο αθλητής του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. Χάρης Καπογιάννης, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Κρήτης, που τώρα ασκεί την αγροτική του θητεία,  παρά το βεβαρημένο  πρόγραμμα, έκανε την υπέρβαση.  Ύστερα από πολλές προσπάθειες και έπειτα από πολλές ώρες προπόνησης με τον προπονητή του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Μιχάλη Ζήκα, ήρθε η στιγμή της δικαίωσης.

Ώριμος τενιστικά όσο ποτέ, κατάφερε να συνδυάσει τον αθλητισμό σε υψηλό επίπεδο και τις σπουδές του, πετυχαίνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα που τον έφεραν στην κορυφή του Ελληνικού τένις.

Το ΔΣ του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει τον αθλητή  για την εξαιρετική του επιτυχία  και του εύχεται πάντα νίκες στη Ιατρική, την ζωή και τα γήπεδα.

Σχόλια