Αθλητισμός

Επίσημη συνεργασία Αθλόπολις και Ραύκου!

Μια ηχηρή συνεργασία ανακοινώθηκε στο τοπικό ποδόσφαιρο μεταξύ Αθλόπολις και Ραύκου. Η έδρα του Αθλόπολις για την Α1 ΕΠΣΗ θα είναι στον Αγ. Μύρωνα  ενώ ο Ραύκος θα παίξει στην Α2 ΕΠΣΗ, έχοντας αγωνιστική και διοικητική υποστήριξη από το Αθλόπολις.

Παράλληλα ο Χρήστος Καργιώτης, που παρέμεινε στο τιμόνι του Ραύκου, θα επιλέξει παίκτες που θα προέρχονται από την Ακαδημία του Αθλόπολις για την στελέχωση της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Αθλόπολις για τη συνεργασία είναι η εξής: «Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την προφορική συμφωνία συνεργασίας με την ομάδα του Ραύκου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους του παράγοντες που βοήθησαν σε αυτή την πολύ καλή εξέλιξη. Μας επιτρέπεται όμως να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Αθλόπολις Γιάννη Μαυράκη και στο φίλο πρόεδρο του Ραύκου Γιώργο Μαγκουσάκη οι οποίοι ήταν οι κύριοι εμπνευστές αυτής της συνεργασίας. Τέλος ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ομάδες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Συνεχίζουμε να είμαστε λάτρεις του ερασιτεχνισμού».

Σχόλια