Αθλητισμός

Όλα ανοιχτά για την 12άδα της Εθνικής μπάσκετ

Στην Εθνική μπάσκετ υπάρχει ικανοποίηση για τα δύο νικηφόρα φιλικά με την Τουρκία αλλά αυτό αυξάνει και την αγωνία καθώς σχεδόν όλοι οι παίκτες άφησαν θετικές εντυπώσεις και έτσι ο Φώτης Κατσικάρης δεν έχει αποφασίσει για τους τρεις που θα «κοπούν» ώστε να προκύψει η τελική δωδεκάδα.

Μάλιστα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε σε ιστοσελίδα της Τουρκίας: «Δεν έχω αποφασίσει ποιους θα κόψω από την αποστολή. Πάντα αυτή η διαδικασία είναι η πιο δύσκολη. Έχουμε 15 παίκτες, ξέρουμε το πρόβλημα του Σλούκα, θα περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι και αν μπορεί να βοηθήσει. Ο Περπέρογλου θα έρθει και θα είναι σημαντικός για εμάς. Θα πρέπει να "κόψω" δύο παίκτες. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πρέπει να αποφασίσω τις επόμενες ημέρες».

Εντωμεταξύ, ένα καθοριστικό φιλικό για την αποστολή που θα πάει στο Τορίνο είναι αυτό της Τρίτης (21:15) στο Βελιγράδι με αντίπαλο την Σερβία. Πρόκειται για το τρίτο και τελευταίο φιλικό εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Στο Βελιγράδι θα ενσωματωθεί στην αποστολή και ο Στράτος Περπέρογλου, που είχε ολιγοήμερη άδεια μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Μπαρτσελόνα ενώ μοναδικός απών πλέον θα είναι ο Σλούκας.

Σχόλια