default-image

Για έναν ακόμη χρόνο στον ΟΦΗ ο Κιάσσος!

Ποδόσφαιρο
Για έναν ακόμη χρόνο στον ΟΦΗ ο Κιάσσος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κώστας Κιάσσος αποτέλεσε έναν από τους θεμέλιους λίθους στην περσινή πορεία πρωταθλητισμού του ΟΦΗ, με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να του δείχνουν την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους, με την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα για έναν ακόμα χρόνο!

Αν και έχει πατήσει τα 41 χρόνια (γεννημένος στις 13/12/1975), ο Κιάσσος διανύει μια δεύτερη νιότη στον ΟΦΗ και με την υπογραφή του νέου συμβολαίου, εξαργυρώνει την πολύ καλή χρονιά στην Γ' Εθνική με έναν ακόμη χρόνο συμφωνίας και θα είναι παίκτης του ΟΦΗ και στην Football league.

Η παραμονή Κιάσσου αποτελεί εισήγηση του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του ένα ηγετικό στέλεχος, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια.

Ο Κώστας Κιάσσος σήμερα το υπέγραψε την συμφωνία του με τον ΟΦΗ και όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr:  «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και όλο το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, για να μείνω μια ακόμη χρονιά στην ομάδα. Έχουμε ολοκληρώσει ένα κομμάτι από τους στόχους που θέσαμε και απομένει ένα ακόμη. Να ανεβάσουμε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Το κλειδί της επιτυχίας για να το πετύχουμε αυτό είναι ένα: δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News