default-image

Yπογράφει στη Γιουνάιτεντ ο Ιμπραΐμοβιτς

Ποδόσφαιρο
Yπογράφει στη Γιουνάιτεντ ο Ιμπραΐμοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αναμένεται να υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως μεταδίδει το «Sky Sports»!

Ο 34χρονος Σουηδός στράικερ φέρεται πως έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τους «κόκκινους διαβόλους», τις λεπτομέρειες του οποίου έχει αναλάβει ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα.

Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν, ωστόσο, λόγω της σχετικά μακράς διάρκειάς τους δεν ήταν δυνατό να ανακοινωθεί η συμφωνία πριν το Euro της Γαλλίας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Σουηδός σούπερ σταρ πέτυχε το τρεμπλ στις εγχώριες διοργανώσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία έφτασε μέχρι και τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Όσον αφορά τον ίδιο, σε Γαλλία και Ευρώπη κατέγραψε 51 συμμετοχές με 50 τέρματα και 19 ασίστ!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, έχει συνεργαστεί ξανά με το Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τη σεζόν 2008-2009, όταν και συνυπήρξαν στην Ίντερ.

Πηγή: england365.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News