default-image

Τζώρτζογλου για πρόεδρος κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ;

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου για πρόεδρος κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον απολογισμό τους μετά το αποτέλεσμα της Γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ, με την οριακή πλειοψηφία 88-82 που μεταφράζεται ως συντριπτική ήττα του Γκιρτζίκη, κάνουν οι παρατάξεις της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τα στελέχη και όσους στηρίζουν την υποψηφιότητα Γκιρτζίκη με έντονο προβληματισμό αλλά και δυσαρέσκεια για το αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το σάιτ sdna.gr και ο δημοσιογράφος Άρης Ασβεστάς, στις τάξεις της Ομοσπονδίας προγραμματίζονται συναντήσεις με στόχο την ανασύνταξη και την επανασυσπείρωση.

Τονίζεται ότι «η υποψηφιότητα Γκιρτζίκη δεν τραβάει και είναι βέβαιο ότι θα μπει θέμα αντικατάστασής του με άλλο πρόσωπο που θα μπορεί να συσπειρώσει».

Μάλιστα, γι' αυτό το λόγο θα εξεταστούν και λύσεις εκτός ΕΠΟ, ενώ δεν αποκλείεται να επιχειρηθεί προσέγγιση και σε πρόσωπο που καταψήφισε τον διοικητικό απολογισμό, προκειμένου να παρουσιαστεί ως κοινής αποδοχής...

Το πρόσωπο δεν κατονομάζεται όμως είναι σαφές ότι υπάρχει αναφορά προς τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας. Άλλωστε και ο ίδιος κατέθεσε πρόταση για λύση κοινής αποδοχής κατά την ομιλία του στην διαδικασία…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News