default-image

Εικόνα διάλυσης στην Εθνική Αργεντινής!

Ποδόσφαιρο
Εικόνα διάλυσης στην Εθνική Αργεντινής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενός κακού μύρια έπονται. Η λαϊκή αυτή ρήση φαίνεται πως βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, αφού η ήττα της στον τελικό του Copa America Centenario από την Χιλή στα πέναλτι (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον ίδιο τρόπο) έχει ανοίξει τον "ασκό του Αιόλου".

Την αρχή έκανε ο Λιονέλ Μέσι, που σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με την ανακοίνωση ότι  αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την αποτυχία του να πάρει κάποιο τρόπαιο στους 4 τελικούς που αγωνίστηκε, ακολούθησε ο Χαβιέρ Ματσεράνο με επίσημη τοποθέτησή του, ενώ τα σενάρια στη "χώρα του τάνγκο" κάνουν λόγο για πρόθεση και άλλων διεθνών άσων να αποχαιρετήσουν την "αλμπισελέστε".

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Espn Argentina", o Σέρχιο Αγουέρο είναι και αυτός έτοιμος να αποχωρήσει από τη δράση σε διεθνές επίπεδο, ενώ το ίδιο μέσο συμπληρώνει πως μέσα στις ερχόμενες ώρες ή ημέρες θα πράξουν το ίδιο και οι Εσεκιέλ Λαβέτσι, Άνχελ Ντι Μαρία, Έβερ Μπανέγα και Λούκας Μπίγλια.

"Αυτά είναι τα χειρότερα αποδυτήρια στα οποία έχω βρεθεί. Η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη σε σύγκριση με αυτήν μετά την ηττα στον τελικό του Μουντιάλ και σε αυτόν του Copa America πέρυσι. Είναι πολλοί παίκτες στα αποδυτήρια που σκεφτόματε ότι είναι καιρός να κάνουμε χώρο για άλλους παίκτες", δήλωσε μεταξύ άλλων ο "Κουν" Αγκουέρο, δίνοντας έτσι βάση στις παραπάνω φήμες περί μαζικών αποχωρήσεων από τους δις παγκόσμιους πρωταθλητές, οι οποίοι στις αρχές Σεπτεμβρίου επιστρέφουν στη μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 με τα ματς απέναντι σε Ουρουγουάη και Βενεζουέλα.

Σημειώνει δε πως πέρα από την αποτυχία της Αργεντινής στο επετειακό Copa America, υπάρχει έντονο πρόβλημα στα εσωτερικά της ομάδας και αφορά τη σχέση του Χεράρδο Μαρτίνο αλλά και των περισσότερων διεθνών με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (AFA).

Πηγή: www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News