default-image

Άστραψε το Βέλγιο, 4-0 την Ουγγαρία

Ποδόσφαιρο
Άστραψε το Βέλγιο, 4-0 την Ουγγαρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισοπεδωτικό ήταν το Βέλγιο, κερδίζοντας απόψε με 4-0 την Ουγγαρία και έτσι προκρίθηκε στους «8» του EURO 2016, αντιμετωπίζοντας στην επόμενη φάση έναν αντίπαλο στα μέτρα του και συγκεκριμένα την Ουαλία, με το δρόμο προς τον τελικό να είναι ανοιχτός!

Το Βέλγιο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προσπάθησε να βάλει το γρήγορο γκολ και τα κατάφερε. Στο 10' ο Ντε Μπρόινε εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα των Ούγγρων κόλλησε και ανενόχλητος ο Αλντερβάιρελντ έκανε το 1-0 με κεφαλιά. Στο 15' ο Ντε Μπρόινε είχε μια καλή ευκαιρία για δεύτερο γκολ, με τον Κίραλι να απομακρύνει δύσκολα τον κίνδυνο ενώ ο ίδιος ήταν πρωταγωνιστής και στο 35' όταν δοκάρι και Κίραλι στέρησαν το γκολ σε εκτέλεση φάουλ. Η Ουγγαρία φάνηκε στη συνέχεια με δύο καλά σουτ από τους Λόβρεντσιτς και Τζούτζακ που δεν βρήκαν στόχο.

Αυτές οι απειλητικές φάσεις των Ούγγρων ήταν… προμήνυμα για το β' ημίχρονο, όπου ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και απείλησαν με ισοφάριση. Σημαντικές φάσεις χάθηκαν στο 66' με τον Πίντερ και στο επόμενο λεπτό με τον Γιούχας.

Κι αφού η Ουγγαρία δεν μπόρεσε να κάνει το 1-1, ήρθε το 2-0 για το Βέλγιο. Στο 78' ο Αζάρ έδωσε πάσα-μισό γκολ στον Μπατσουαγί, ο οποίος μόλις ουσιαστικά μπήκε στο ματς ως αλλαγή, χρίστηκε σκόρερ.

Τα γκολ όμως δεν σταμάτησαν εκεί για το Βέλγιο, καθώς στο 80' ο Αζάρ με εντυπωσιακή ενέργεια τελείωσε ιδανικά την αντεπίθεση της ομάδας του για το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 91ο λεπτό με τον Καράσκο να διαμορφώνει το 4-0 και να στέλνει εντυπωσιακά την ομάδα του στα προημιτελικά.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κίραλι, Γιούχας (79' Μπόντε), Γκούζμιτς, Κάνταρ, Λανγκ, Τζούτζακ, Λόβρεντσιτς, Πίντερ (75' Νίκολιτς), Νάγκι, Γκέρα (46' Έλεκ), Σαλάι.

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Βερμάελεν, Βέρτονγκεν, Αλντερβάιρελντ, Μονιέ, Βίτσελ, Ναϊνγκολάν, Αζάρ (81' Φελαϊνί), Ντε Μπρόινε, Μέρτενς (70' Καράσκο), Ρ. Λουκάκου (76' Μπατσουαγί).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News