Αθλητισμός

Φοβερή πρόταση για τελικό των τελικών

Μία πολύ ωραία ιδέα έριξε στο τραπέζι ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Λατινικής Αμερικής, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, καθώς πρότεινε τη διεξαγωγή ενός αγώνα ανάμεσα στο νικητή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και του Κόπα Αμέρικα με σκοπό να αναδειχτεί ο καλύτερους του κόσμου.

"Προκαλέσαμε την UEFA να διοργανώσουμε από κοινού ένα παιχνίδι στο οποίο θα αναμετρηθούν η ομάδα που θα κατακτήσει φέτος το Euro και εκείνη που θα πάρει το Copa America.

Τους πετάξαμε το μπαλάκι και τώρα περιμένουμε την επίσημη απάντησή τους", επισήμανε ο Ντομίνγκες σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενώ πλέον όλοι περιμένουν την αντίδραση της UEFA.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Λατινικής Αμερικής αναφέρθηκε και την πορεία του Κόπα Αμέρικα, το οποίο ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας (3π.μ.) με τη διεξαγωγή του τελικού ανάμεσα στη Χιλή και την Αργεντική.  

"Είναι πολύ ευχάριστο ότι έχουμε κατά μέσο όρο τρία γκολ σε κάθε ματς ενώ και η παρουσία του κόσμου είναι εξαιρετική. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε κατά μέσο όρο προσέλευση 46.000 θεατών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποδειγματική συμπεριφορά τους στις κερκίδες", είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια