default-image

Τριμελής επιτροπή αναλαμβάνει δράση στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Τριμελής επιτροπή αναλαμβάνει δράση στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μεταβατικό στάδιο της μεταφοράς των ηνίων από την ομάδα των «9» επιχειρηματιών στη διοίκηση που θα εκλέξουν οι μέτοχοι, μετά την ίδρυση της ΠΑΕ (θα γίνει τις επόμενες ημέρες) ήταν το κύριο θέμα συζήτησης του σημερινού διοικητικού συμβουλίου.

Όπως αποφασίστηκε θα δημιουργηθεί μία τριμελής διοικούσα επιτροπή, την οποία θα απαρτίζουν οι Αντίπας Σηφάκης, Γιάννης Πολεμαρχάκης και Γιάννης Δανδάλης. Σκοπός της θα είναι να χειριστεί θέματα που αφορούν στη λειτουργία της ομάδας (μεταγραφές, ανανεώσεις, προετοιμασία κ.λ.π), αλλά και ζητήματα που αφορούν στην ίδρυση της νέας ΠΑΕ, ενόψει της  Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία έχει ορίσει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ για την 1η Ιουλίου.

Στην συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, εκφράστηκε από όλους η ικανοποίηση για την επίτευξη των στόχων που είχε θέσει φέτος η ομάδα, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, αλλά και η πεποίθηση ότι το πλάνο, της σημερινής διοίκησης, για την επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική, με τη συμμετοχή και άλλων επιχειρηματιών, οι οποίοι θα αποκτήσουν ρόλο στο διοικητικό μοντέλο του ΟΦΗ.

Στην συνεδρίαση της ομάδας των «9» το «παρών» έδωσαν εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης και ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αντωνακάκης, οι οποίοι στάθηκαν στο πνεύμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης που υπήρχε με την Διοικούσα Επιτροπή, όλη τη χρονιά.

Εκ μέρους της ομάδας των «9» εκφράστηκε η πρόθεση για μια ανάλογη συνεργασία με την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και στην επόμενη μέρα, μετά την ίδρυση της ΠΑΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News