Αθλητισμός

Συγχαρητήρια και αιχμές από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση μέσα από την οποία συγχαίρει τον Γιώργο Παπαγιάννη για την επιλογή του στο Ν13 του ντραφτ του ΝΒΑ από τους Σακραμέντο Κινγκς εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε αυτή αφήνει αιχμές για τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Σάσα Τζόρτζεβιτς καθώς, όπως επισημαίνει, δεν αξιοποίησε τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται ύψιστη τιμή για ένα δικό της παιδί, τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος έγραψε ιστορία καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ Έλληνας αθλητής στο draft του NBA.

Είμαστε υπερήφανοι γι' αυτή τη μεγάλη επιτυχία και για το γεγονός ότι ένας αθλητής του Παναθηναϊκού φτάνει τόσο ψηλά τιμώντας τα ελληνικά χρώματα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στηρίζει απόλυτα τα νέα παιδιά και τα Ελληνόπουλα δίνοντάς τους χώρο να αναδείξουν το ταλέντο τους και να στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες.

Παράλληλα, όμως, αισθανόμαστε και μεγάλη πικρία που οι προηγούμενοι προπονητές μας δεν πίστεψαν και δεν έδωσαν χρόνο και εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά.

Εμείς, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το ελληνικό στοιχείο και να αναδεικνύουμε μέσω των Ακαδημιών και του συλλόγου μας αθλητές με ήθος, αρχές και Παναθηναϊκές αξίες.

Συγχαρητήρια Γιώργο!»

Σχόλια