default-image

Όγκμποε: "Με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα"

Αθλητισμός
Όγκμποε: "Με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μάριος Όγκμποε είναι και με τη βούλα η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο 22χρονος επιθετικός συμφώνησε με την ομάδα για τριετές συμβόλαιο.

Ο ίδιος τόνισε ότι στόχος του είναι να αγωνιστεί με το ηρακλειώτικο συγκρότημα στην Σούπερ Λίγκα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο ΟΦΗ είναι για μένα ένα μεγάλο σκαλοπάτι και πιστεύω ότι με αυτήν την ομάδα, θα πετύχω πολλά πράγματα. Όνειρο μου είναι να παίξω στην Σούπερ Λιγκ με τον ΟΦΗ. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ και αμέσως ήμουν θετικός. Μίλησα με τον κ. Πολεμαρχάκη και του εξέφρασα αμέσως την επιθυμία να έρθω στον ΟΦΗ. Έτσι, όλα πήραν το δρόμο τους».

Για την ατμόσφαιρα που βίωσε στο «Γεντί Κουλέ» ως αντίπαλος: «Θα μου μείνει χαραγμένη στο μυαλό η εικόνα στις εξέδρες και η ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι εκπληκτικός. Εύχομαι να μπορέσω να ζήσω και εγώ τέτοιες όμορφες στιγμές».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Αντίπας Σηφάκης τον καλωσόρισε λέγοντας: «Στον ΟΦΗ θα νοιώσεις αγάπη και θα είμαστε δίπλα σου σε ότι χρειαστείς, για να κάνεις πράξη τα όνειρα σου. Πιστεύουμε σε σένα και θεωρούμε ότι με τον Νίκο Νιόπλια, που είναι ένας μεγάλος προπονητής και θα τον έχεις δίπλα σου, θα μπορέσεις να εξελιχθείς όπως όλοι περιμένουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News