Αθλητισμός

Αστυνομικός πήγε να συλλάβει τον Γκιρτζίκη

Απίστευτες σκηνές έχουν λάβει χώρα στη γ.σ. της ΕΠΟ αφού στην αίθουσα βρέθηκε αστυνομικός για  να συλλάβει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Γκιρτζίκη μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας κ. Τρομπούκης.

«Ευτυχώς που το ποδόσφαιρο θα σωθεί από μένα τον εγκληματία που ήρθαν να με συλλάβουν. Εγώ όμως θα μείνω όρθιος παρά τις μεθοδεύσεις που έχουν γίνει», είπε από το βήμα ο κ. Γκιρτζίκης.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου πάντως πήρε θέση για το θέμα λέγοντας ότι είναι εξευτελισμός αυτό που γίνεται και ότι όλοι πρέπει να πάρουν θέση γιατί θα γίνει δεδικασμένο για τις Ενώσεις …

Μετά από αυτό ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας απέσυρε τη μήνυση για να αποφευχθούν τα χειρότερα αφού ο αστυνομικός παρέμενε στην αίθουσα αναμένοντας να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να οδηγήσει τον κ. Γκιρτζίκη στο τμήμα…

Ο κ. Τρομπούκης δέχτηκε πιέσεις από τα μέλη των άλλων Ενώσεων και ο ίδιος εν τέλει αποφάσισε να αποσύρει τη μήνυση, συνεχίζοντας να εκφράζει το παράπονο ότι δεν εγκρίθηκαν τα δύο μέλη της Ένωσής του στην ψηφοφορία για τον διοικητικό απολογισμό.

Σχόλια