default-image

Η Ελιά των σπουδαίων πρωταγωνιστών!

Αθλητισμός
Η Ελιά των σπουδαίων πρωταγωνιστών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωριό καταγωγής ή παραμονής σπουδαίων αθλητικών προσώπων η Ελιά Πεδιάδας!

Οι πρωταθλήτριες μας στον στίβο Ειρήνη και Άννα Βασιλείου, είναι από εκεί. Η ελίτ πρωταθλήτρια μας ΑΜΕΑ στην ποδηλασία, Αδαμαντία Χαλκιαδάκη, είναι παντρεμένη από εκεί. Ο πρωταθλητής μας Γιάννης Κουρουπάκης είναι από εκεί. Ο πρωταθλητής μας στο kick boxing Μανώλης Κλωνάρης, διαμένει εκεί. Αλλά τι να πούμε για τον μέγα Ευγένιο Γκέραρντ που είναι παντρεμένος από εκεί; Κι ο Μανώλης Παπαδάκης ο προπονητής στον Παναθηναϊκό, είναι από εκεί!

Κι άλλοι, που σίγουρα ξεχάσαμε να καταγράψουμε! Με το καλό κρασί και την ωραία θέα! Τόχει το χωριό, με την μεγάλη ιστορία και τον αθάνατο Ρωμανό!

Σκεφτείτε ωστόσο τις μαζεμένες χαρές! Να περιμένουν τις πρωτιές από το πανευρωπαϊκό στίβου του Άμστερνταμ, να καρφώνονται στην οθόνη με άμεσο ενδιαφέρον για την Ολυμπιάδα της Ειρήνης (είθε και της Άννας) στο Ρίο και μετά για την Παραολυμπιάδα του Ρίο με την Αδαμαντία! Και ενδιάμεσα να αισθάνονται τη χαρά τόσων παιδιών στο Eygenios Gerards Camp, με υπογραφή «Ελιάς»!

Στις 31 Ιουλίου θα τα γιορτάσουν όλα μαζί στην Παγκρήτια Ποδηλατοδρόμηση Ελιάς που διοργανώνει ο Πολιτιστικός σύλλογος Ελιάς, ο Δήμος Χερσονήσου με την Κοινωφελή Επιχείρηση του. Ε, δεν είναι κάτι ξεχωριστό να είσαι και πρόεδρος του χωριού, όπως ο Γιάννης Σημαιάκης!

Και ένα σχόλιο για τις Υπέροχες Αδελφές!

Γράφουν μεγάλη ιστορία στον κρητικό αθλητισμό οι αδελφές Βασιλείου με τις επιδόσεις τους και με τη φρεσκάδα του χαρακτήρα τους. Ανθρώπινες με καλές αρχές και αξίες και οι δύο, κάνουν τη χαρά μεγαλύτερη για όλους. Από το Ρίο, την Ευρώπη έως την Ελιά της καταγωγής τους, για την Ειρήνη και την Άννα θα ακούγονται για καιρό οι παλμοί της νίκης τους. Στην Ελιά Πεδιάδας ετοιμάζουν μεγάλη υποδοχή και τιμητική επιβράβευση, για τα τιμήσουν τα χρυσά κορίτσια τους στο μεγάλο κρητικό ποδηλατικό αγώνα που προετοιμάζουν πυρετωδώς τον επόμενο μήνα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News