Αθλητισμός

Δύο Μεσσαρίτες στο Gerards Camp

Δύο προπονητές από την Μεσσαρά, βρίσκονται ανάμεσα σε 50 περίπου έμπειρους προπονητές και γυμναστές που μετέχουν όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στο Eugenios Gerards Soccer Camp , του οποίου την επίβλεψη έχει πλέον ο Μανώλης Παπαδάκης.

Πρόκειται για τους Γιώργο και Βασίλη Μπαστάκη, οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα και  συμμμετέχουν στο team του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού camp της Ελλάδας, το «Eugenios Gerards Soccer Camp».

Οι δύο νεαροί προπονητές, εργάζονται με επιτυχία στην ακαδημία του Ρεθυμνιακού και σίγουρα η πρόσκλησή τους στο 13ο Eugenios Gerards Soccer Camp, αποτελεί γι' αυτούς, για την ομάδα τους αλλά και για την περιοχή που κατάγονται μεγάλη τιμή, ενώ μέσα από αυτό θα αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία, η οποία σίγουρα θα τους κάνει ακόμα καλύτερους.

Να θυμίσουμε ότι το 13ο Eugenios Gerards Soccer Camp έχει ξεκινήσει ήδη στην Αθήνα και θα διαρκέσει έως 25 Ιουνίου (Star Sport Club - Voula), στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο από 28 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου (Δημοτικό στάδιο) και τέλος θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο από   6 έως 9 Ιουλίου (Παγκρήτιο Στάδιο). Πληροφορίες - εγγραφές: Τηλ. 6941571901

Σχόλια