default-image

Πρώτη συζήτηση χθες με τέσσερις παίκτες του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Πρώτη συζήτηση χθες με τέσσερις παίκτες του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ έχει μπει για τα καλά σε… λειτουργία, καθώς τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, είχαν χθες τις πρώτες συναντήσεις με ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ.

Γιώργος Βλαστός και Σταύρος Λαμπράκης έχουν ένα «κύκλο» διερευνητικών συζητήσεων, όπως πλέον ήρθε η ώρα για τα τετ-α-τετ ραντεβού. Έτσι, χθες συζήτησαν με τους Αλέξη Κασμερίδη, Μανόλη Μπολάκη, Γιάννη Κοιλιάρα και Μανόλη Φαζό. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει θετική ανταπόκριση από τους τέσσερις προαναφερθέντες για να παραμείνουν στο ρόστερ της νέας περιόδου, ενώ η συζήτηση αυτή ήταν συνέχεια της εισήγησης του Νίκου Νιόπλια, καθώς είναι στα πλάνα του.

Βάσει «ατζέντας» έγινε κουβέντα και για το οικονομικό και στον ΟΦΗ περιμένουν την απάντηση τους μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται να είναι οι πρώτοι που θα ανακοινωθούν επίσημα (ή κάποιοι εξ αυτών). Μέχρι αύριο, θα υπάρχουν συζητήσεις και με τους παίκτες που δεν είναι από την Κρήτη, ενώ οι «ασπρόμαυροι» κινούνται βάσει συγκεκριμένου σχεδίου.

Από κει και πέρα, οι μεταγραφικές υποθέσεις έχουν πλέον… μόνιμη θέση στις καθημερινές συζητήσεις του προπονητή και των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τον υπεύθυνου του αγωνιστικού σχεδιασμού, Γιάννη Πολεμαρχάκη.

Τέλος, σε εκκρεμότητα είναι μια συνάντηση που θα γίνει ανάμεσα στον Γιώργο Βλαστό και την Διοικούσα Επιτροπή, καθώς απομένει μια συζήτηση για τον ακριβή του ρόλο και ευρύτερα το πλαίσιο της συνεργασίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News