Αθλητισμός

«Βγήκαν μαχαίρια» στην συνέλευση της ΕΠΣ Χανίων!

Τρομερές εντάσεις επικράτησαν στην σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Χανίων, με φόντο τις εκλογές που θα γίνουν σε λίγες εβδομάδες στην χανιώτικη Ένωση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, αρνήθηκε να αναγνωρίσει ως μέλος του Ερασιτέχνη Πλατανιά τον Στέλιο Βαρουξάκη, ο οποίος είναι ο βασικός αντίπαλος για τη διεκδίκηση της προεδρίας στις επερχόμενες εκλογές, υποστηρίζοντας ότι δεν προσκόμισε τα απαραίτητα έγγραφα.

Μάλιστα ζητήθηκε να προσκομιστεί το βιβλίο μελών του Πλατανιά, γεγονός που εκνεύρισε τον Στέλιο Βαρουξάκη και τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την διαδικασία ενώ μαζί αποχώρησαν και άλλα 17 σωματεία! Νωρίτερα, ο κ. Βούρβαχης είχε απαγορέψει τη συμμετοχή σε έξι σωματεία, επειδή σύμφωνα με το καταστατικό δεν έχουν στη δύναμή τους 18 ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Το σκηνικό πολέμου συνεχίστηκε, με τον Βούρβαχη να αφήνει έμμεσες αιχμές ότι ορισμένα μέσα επιδιώκουν με ανταλλάγματα την προβολή Βαρουξάκη, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν έχει αποδείξεις και αν χρειαστεί θα τις βρει. Οι ανυπόστατες καταγγελίες του προέδρου της ΕΠΣ Χανίων σηκώνουν μέχρι και την παρέμβαση εισαγγελέα, υποστήριξαν κάποια σωματεία!

Επίσης με ύφος χιλίων καρδιναλίων ανέφερε ότι όλα γίνονται σύμφωνα με το καταστατικό και είπε ότι είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε για να γίνει καταστατική συνέλευση για την τροποποίησή του. Από την πλευρά Βαρουξάκη πάντως γίνεται λόγος ότι η συνέλευση δεν ήταν σύννομη λόγω έλλειψης απαρτίας και δεν αποκλείεται να γίνουν νομικές κινήσεις κατά του κύρους της.

Σχόλια