Αθλητισμός

Ο Πλεσίτης στον πάγκο της Κ19 του ΟΦΗ

Ο Βασίλης Πλεσίτης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας Νέων Κ19 του ΟΦΗ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Μετά από μια πολύ πετυχημένη θητεία στον Εργοτέλη, όπου είχε την ευθύνη της Κ-20 και από τα χέρια του πέρασαν πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, που σήμερα κάνουν σημαντική επαγγελματική καριέρα, ο Βασίλης Πλεσίτης, έδωσε τα χέρια με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη και αναλαμβάνει άμεσα την ομάδα Κ-19 του ΟΦΗ, η οποία θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football league και την ευθύνη της θα έχει η ΠΑΕ που θα ιδρυθεί τις επόμενες ημέρες.

Στις σκέψεις των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι ο Βασίλης Πλεσίτης να ηγηθεί της οργάνωσης των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, αλλά και την μελλοντική σύσταση ομάδων Κ-15 και Κ-17 που θα έχει ο ΟΦΗ.

«Να γίνει φάρος της Νότιας Ελλάδος ο ΟΦΗ»

Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr o Bασίλης Πλεσίτης ανέφερε πως «νοιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτήν την εξέλιξη. Να μου αναθέσει η διοίκηση του ΟΦΗ, ένα ιδιαίτερα υπεύθυνο και νευραλγικό πόστο, την λειτουργία της δεύτερης ομάδας του ΟΦΗ. Ταυτόχρονα με γεμίζει με ευθύνη και υπόσχομαι να κάνω τη μέγιστη προσπάθεια, προκειμένου τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, τα επόμενα χρόνια, να είναι πρότυπα σε λειτουργία, δημιουργικά, παραγωγικά, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατόν, παιδιά του ΟΦΗ να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Έχω διάθεση και όρεξη και θέλω ο ΟΦΗ στο θέμα των υποδομών να γίνει φάρος για τη Νότια Ελλάδα» ανέφερε στη δήλωση του ο Βασίλης Πλεσίτης.

Ποιός είναι

Ο Βασίλης Πλεσίτης γεννήθηκε το 1963 στα Γιάννινα. Ζει στο Ηράκλειο τα τελευταία 26 χρόνια. Εργάζεται 19 χρόνια ως προπονητής. Έχει δουλέψει σε Ζαρό, Ασήμι, ενώ τα τελευταία 12 χρόνια ήταν στις υποδομές του Εργοτέλη, με σημαντικό έργο στην παραγωγή και αξιοποίηση ταλέντων. Μάλιστα για 2.5 χρόνια ήταν στο προπονητικό επιτελείο της πρώτης ομάδας.

Σχόλια