default-image

Τρέχουν και στα 4Χ400 στο Άμστερνταμ οι Βασιλείου!

Σπορ
Τρέχουν και στα 4Χ400 στο Άμστερνταμ οι Βασιλείου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον ΣΕΓΑΣ από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, καθώς ανακοινώθηκαν οι ομάδες 4Χ400μ. του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και μέσα σε αυτές ήταν και η ελληνική!

Έχοντας το περσινό 3:37.26 από το ευρωπαϊκό των ομάδων, η ελληνική ομάδα είχε ελπίδες να είναι εντός 16αδας, μετά και τον αποκλεισμό της Ρωσίας. Δυστυχώς η Ολλανδία ως διοργανώτρια «έκλεψε» τη θέση παρά το γεγονός ότι είχε χειρότερη επίδοση. Ωστόσο όμως υπήρξαν χώρες που επέλεξαν να μη στείλουν ομάδες 4Χ400μ. και έτσι η ελληνική βρέθηκε στη 14η θέση της κατάταξης και εντός ευρωπαϊκού, το οποίο θα γίνει από τις 6 έως τις 10 Ιουλίου στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας.

Αυτό σημαίνει ότι οι αδελφές Βασιλείου με το 52.12 και 52.50 και η Δέσποινα Μουρτά με το 54.32 είναι οι σίγουρες και από κει και πέρα η Κατερίνα Δαλάκα, με την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου που δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και ενδεχομένως τη Χριστίνα Θεοπεμπτίδου του Ηρακλή διεκδικούν θέση στην ομάδα.

Όσον αφορά στα 4Χ100μ. η Μαρία Μπελιμπασάκη, η Μαρία Γάτου, η Κατέρινα Δαλάκα και η Έλσα Πεσιρίδου είναι οι σίγουρες με την Γωγώ Κοκλώνη να καλύπτει την 5η θέση, όπως δείχνουν τα πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι η αποστολή των 33 θα γίνει σίγουρα 35, ενδεχομένως και 36.

Παρούσα στη σκυτάλη 4Χ100μ. και η Κύπρος που έχει δύο σπουδαίες σπρίντερ τη Ραμόνα Παπαϊωάννου και την Ελένη Αρτυματά ενώ υπάρχουν και οι αδελφές Φωτοπούλου, Ολίβια και Φιλίππα.

Οι ομάδες 4Χ100μ. του ευρωπαϊκού

Βρετανία, Ολλανδία, Γερμανία, Ουκρανία, Ελβετία, Πολωνία, Ιταλία, Γαλλία, Σουηδία, Ισπανία, Ελλάδα, Νορβηγία, Ιρλανδία , Ουγγαρία , Σλοβακία, Κύπρος.

Οι ομάδες 4Χ400μ. του ευρωπαϊκού

Βρετανία, Γαλλία, Ουκρανία, Ιταλία, Πολωνία, Ρουμανία, Γερμανία, Λευκορωσία, Σλοβακία, Ιρλανδία, Ισπανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ελλάδα, Τουρκία συν μια ακόμα χώρα που δεν έχει ανακοινωθεί.

Πηγή: www.sportsfeed.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News