default-image

Στον τελικό του Κόπα Αμέρικα η Αργεντινή! (video)

Ποδόσφαιρο
Στον τελικό του Κόπα Αμέρικα η Αργεντινή! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Εντυπωσιακή ήταν η Αργεντινή στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα που έγινε στο στο "NRG Stadium" του Χιούστον, καθώς διέλυσε με 4-0 την ομάδα των ΗΠΑ και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης που θα γίνει στις 26 Ιουνίου. Στις 03:00 ώρα Ελλάδας γίνεται ο άλλος ημιτελικός Κολομβία-Χιλή.

Μαζί με την Αργεντινή, ο Λιονέλ Μέσι έγραψε τη δική του ιστορία, καθώς με το γκολ που πέτυχε έφτασε τα 55 τέρματα σε 111 εμφανίσεις και έγινε ο κορυφαίος στην ιστορία της εθνικής ομάδας της χώρας του, ξεπερνώντας τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα (54 γκολ σε 77 συμμετοχές).

Το σκορ στον ημιτελικό άνοιξε ο Λαβέτσι, ο οποίος πάντως ήταν ο άτυχος της αναμέτρησης καθώς υπέστη ένα σοκαριστικό τραυματισμό πέφτοντας με την πλάτη πάνω στις πινακίδες του γηπέδου. Το 2-0 έκανε ο Μέσι με εκτέλεση φάουλ, ενώ δύο γκολ στο β’ ημίχρονο έβαλε ο Ιγκουαΐν.

Αργεντινή: Ρομέρο, Μερκάδο, Φερνάντες (59’ Μπίλια), Ρόχο (84' Κουέστα), Μαστσεράνο, Οταμέντι, Μπανέγα, Μόρι, Λαβέτσι (67’ Λαμέλα), Μέσι, Ιγκουαΐν.

ΗΠΑ: Γκούζαν, Γέντλιν, Μπρουκς, Μπέκερμαν (60’ Μπίρνμπαουμ), Ζούσι, Μπράντλεϊ, Κάμερον, Ζάρντες, Τζόνσον, Βοντολόβσκι (46’ Πούλισιτς), Ντέμπσεϊ (78’ Νάγκμπε).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News