default-image

Απαιτούν εδώ και τώρα ολική αναδιάρθρωση

Ποδόσφαιρο
Απαιτούν εδώ και τώρα ολική αναδιάρθρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλά, μην τολμήσει κανείς από την ΕΠΟ ή από το ευρύτερο σύστημα (μέσα - έξω) του ελληνικού ποδοσφαίρου, να πει ότι καταστρατηγείται η προκήρυξη αναδιάρθρωσης στη Γ' Εθνική, εφόσον ζητηθεί να γίνει εδώ και τώρα, γιατί οι Ενώσεις την έχουν έτοιμη την απάντηση.

«Και πώς το έκανες, Κύριε, όταν σε μια ανύποπτη στιγμή κατάργησες τη Δ' Εθνική, για να επιστρέψει πιο γρήγορα η ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα (σ.σ. ο Άρης δεν το πέτυχε), πατώντας πάνω σε αυτό, για να αποχωρήσει τότε έτσι ξαφνικά; Δεν ήταν αναδιάρθρωση; Μήπως η τότε διοίκηση της ΕΠΟ, που τα έκανε αυτά, υπολόγισε τα οικονομικά βάρη των ερασιτεχνικών σωματείων; ».

Το σχολιάζουν συνεχώς στις συζητήσεις τους οι παράγοντες, ενώ από την ΕΠΟ λένε τώρα πως η απόφαση που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες για 6 ομίλους στην εθνική κατηγορία, «δεν και τόσο είναι οριστική»! Τα έχουν κάνει μαντάρα οι ποδοσφαιροπατέρες και τότε και τώρα...

ΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΑΠΑΙΤΕΙ

Εδώ και τώρα αναδιάρθρωση με 8 ή και 10 ομίλους στη Γ' Εθνική ζητά επισήμως από την ΕΠΟ η ΕΠΣ Λασιθίου, θεωρώντας την πρότασή της ως μονόδρομο για την επιβίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Μιλώντας στο Ράδιο 98,4 ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σύλλας Λουτσέτης, τόνισε ότι διαβιβάζει έγγραφο προς την ΕΠΟ, πιστεύοντας ότι με την υποστήριξη πολλών Ενώσεων θα μπει ως θέμα στη γενική συνέλευση της Παρασκευής.

«Πρέπει οπωσδήποτε να αναβαθμισθεί το ενδιαφέρον του ποδοσφαίρου. Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η Σούπερ Λίγκα. Είναι αντικειμενική ανάγκη, λόγω οικονομικών, να επιστρέψουμε σε ένα πρωτάθλημα περιφερειών», τόνισε. «Επικοινώνησα με τον κ. Τζώρτζογλου και μου δήλωσε αρωγός στην κίνησή μας».

#Τί θέση  μπορεί να πάρει η ΕΠΣ Ηρακλείου την Παρασκευή στη συνέλευση της ΕΠΟ; Μπορεί να αποκλίνει στο παραμικρό από την κάθετη τοποθέτηση του προέδρου της, από την πρόσφατη "μάζωξη" στο "Μακεδονία Παλάς";  Αλλά αν σκεφτεί κανείς πως ο Νίκος Τζώρτζογλου μόνο καταψηφίζει και τα λέει και "χοντρά" από τις εποχές Γκαγκάτση κι έπειτα, είναι ολοφάνερο ότι το μόνο που θα αλλάξει τώρα θα είναι οι φρέσκιες ατάκες του από το βήμα!

#Για να δούμε τι θα βγει από την τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Χανίων. Αυτή κι αν είναι από μόνη της exit poll…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News