default-image

Σλούκας: Έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα

Μπάσκετ
Σλούκας: Έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά σε μία ακόμη σημαντική απώλεια βρίσκεται η Εθνική μας ομάδας μπάσκετ καθώς ο Κώστας Σλούκας παραδέχτηκε ότι συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο αριστερό του πέλμα αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε σε συνέντευξη του στον Real FM είπε: «Δεν είναι πολύ καλή η κατάσταση μου. Έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα από τον περασμένο Δεκέμβριο. «Έβγαλα» όλη την χρονιά με αφόρητους πόνους. Ο κόουτς Κατσικάρης γνωρίζει την κατάσταση από την πρώτη στιγμή. Εκτιμώ πάρα πολύ την στήριξη του προπονητή και της Εθνικής, γι' αυτό και εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να φέρω το πόδι μου σε καλό σημείο και να βοηθήσω την ομάδα», τόνισε ο Σλούκας και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πόσο θα ανταποκριθεί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

«Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να δεθεί η ομάδα», σχολίασε 26χρονος γκαρντ για την πορεία της προετοιμασίας της Εθνικής και υπογράμμισε: «Σίγουρα το έργο μας δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Έχουν φύγει πολλοί έμπειροι και μεγάλοι παίκτες, αλλά υπάρχει πολύ ταλέντο και το απρόβλεπτο στην φετινή ομάδα. Και το στοιχείο αυτό μπορεί να κάνει την ομάδα να καταφέρει πολλά. Εάν η δική μου γενιά είναι έτοιμη να αναλάβει ευθύνες, θα φανεί στο γήπεδο. Εγώ δεν το βλέπω έτσι, όμως. Εγώ βλέπω ότι η Εθνική ομάδα είναι πάντα εδώ. Είναι πάντα στα μεγάλα ραντεβού και παλεύει για το καλύτερο».

Σε ερώτηση ποιό είναι το μήνυμα που στέλνει στους Έλληνες φιλάθλους, ο Σλούκας απάντησε: «Τα προηγούμενα χρόνια πηγαίναμε με μεγάλες κουβέντες στις διοργανώσεις που παίρναμε μέρος. Τώρα τα… κεφάλια κάτω. Πρέπει να δείξουμε πράγματα στο γήπεδο. Γίνεται καλή δουλειά, δεν έχουμε πολύ χρόνο, ελπίζω να είμαστε έτοιμοι και να καταφέρουμε να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News