Αθλητισμός

Στο Ευρωπαϊκό νεανίδων οι Αρμάου και Κάββαλου

Μαριλένα Αρμάου και η Ειρήνη Κάββαλου θα είναι για άλλη μία φορά βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης νεανίδων, η οποία θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινά αύριο 22/6 και ολοκληρώνεται στις 26/6 στη Ριγκέκα της Κροατίας.

Οι δύο αθλήτριες του ΚΟΗ θα αγωνιστούν  στα αγωνίσματα του Ομαδικού και του Κόμπο και ευελπιστούν να επιστρέψουν με πολλές εμπειρίες και γιατί όχι με μία διάκριση.

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που η Μαριλένα Αρμάνου ενισχύει την Εθνική ομάδα, ενώ για την Ειρήνη Κάββαλου είναι η δεύτερη.

Το Δ.Σ. του ΚΟΗ εύχεται καλή επιτυχία στην εθνική μας ομάδα και στις Αρμάου και Κάββαλου  που με την συμμετοχή τους αυτή κάνουν για άλλη μια φορά υπερήφανο το σωματείο.

Στην Εθνική και οι Μουλιανάκη-Γεωργιουδάκη

Διεθνείς, όμως χρήζονται άλλες δύο αθλήτριες του ΚΟΗ και συγκεκριμένα οι Πένη  Μουλιανάκη και Βιργινία   Γεωργιουδάκη, οι οποίες θα λάβουν μέρος σε κάμπ προετοιμασίας  με την  Εθνική ομάδα Κορασίδων.

Το καμπ  θα διεξαχθεί  21 Ιουνίου με 18 Ιουλίου στο  κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά και είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Μεσογειακούς αγώνες που θα διεξαχθούν  στο Ισραήλ  στις 21-24/7/2016 .

Να σημειωθεί ότι μετά την επιστροφή της Εθνικής ομάδας από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων, στο καμπ θα ενσωματωθεί και η Ειρήνη Κάββαλου.

Το Δ.Σ. του ΚΟΗ συγχαίρει τις αθλήτριες του συλλόγου που για άλλη μια φορά  θα συμμετάσχουν σε καμπ προετοιμασίας με την Εθνική ομάδα  και τους εύχεται καλή επιτυχία .

Σχόλια