default-image

Κι άλλη παραίτηση από την παράταξη Βούρβαχη!

Ποδόσφαιρο
Κι άλλη παραίτηση από την παράταξη Βούρβαχη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα παραίτηση προοέκυψε από την παράταξη του Γιώργου Βούρβαχη, με τον Δημήτρη Ούτα να πράττει όπως ο Γιάννης Γιαννουλάκης.

Ο κ. Ούτας ήταν αναπληρωματικό μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Χανίων και στη δήλωσή του αναφέρει ότι αποχωρεί από την παράταξη Βούρβαχη για καθαρά ηθικούς λόγους, που έχουν να κάνουν με λόγους συμπεριφοράς.

Τονίζει χαρακτηριστικά ότι: «Δε μπορώ να διανοηθώ ότι σε μία ομάδα υπάρχει η λογική του αποφασίζω και διατάζω που επιθυμούσε ο πρόεδρος της ο κύριος Βούρβαχης. Η αξιοπρέπεια μου, οι αρχές μου και το ήθος μου έρχονται σε σύγκρουση με τέτοιες απολυταρχικές λογικές».

Η δήλωση από τον Δ. Ούτα είναι η εξής:

«Μετά από 3,5 χρόνια ενασχόλησης με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέσα από την Ε.Π.Σ. Χανίων έστω και σαν αναπληρωματικό μέλος της νυν διοίκησης, θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την παράταξη του κ. Βούρβαχη. Οι λόγοι είναι καθαρά ηθικοί, που έχουν να κάνουν με λόγους συμπεριφοράς. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι σε μία ομάδα υπάρχει η λογική του αποφασίζω και διατάζω που επιθυμούσε ο πρόεδρος της ο κύριος Βούρβαχης.

Η αξιοπρέπεια μου, οι αρχές μου και το ήθος μου έρχονται σε σύγκρουση με τέτοιες απολυταρχικές λογικές. Θεωρώ ότι ο Στέλιος Βαρουξάκης (αν και δεν έχει πτυχίο Α.Ε.Ι.) έχει το κύρος, την εντιμότητα και την διάθεση να κάνει πράξη όλα όσα ευαγγελίζεται, δηλαδή την ισοτιμία και τη δικαιοσύνη στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο, κάτι που λείπει εδώ και πολλά χρόνια.

Δηλώνω ότι θα συμπορευτώ με τον Στέλιο Βαρουξάκη, ως απλός στρατιώτης, χωρίς να επιθυμώ κανένα αξίωμα, καμία διοικητική θέση, παρά μόνο την πρόοδο του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Υ.Γ. Εάν ορισμένοι θεωρούν ότι ο σεβασμός και η εκτίμηση αποτελούν αδυναμία τότε πλανώνται.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Ούτας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News